اندی بالاخره برد ، ولی ثبات نداشت بعضی جاها خوب و بعضی جاها ضعیف بود و معلوم بود به تمرین بیشتری نیاز داره بازی بعد با سیمون ، اندی بازی اسونی نداره ولی فکر کنم بتونه ببره به نظرم بازی سختش احتمالا در کوارتر با مونفیلز باشه که اگر همچین بازی انجام بشه احتمال 3 سته شدن زیاده
گاسکه هم برد ، عاشق بکهند های گاسکه هستم ، خیلی حال میکنم وقتی بکهند وینر میزنه ، بازی بعدش با رافایی هست به نظر هنوز کاملا اماده نمیومد بازی جالبی میشه
الماگرو هم 4 تا مچ پوینت سیو کرد و تونست به سختی بازیش رو ببره و فردا باید با ملزر بازی کنه ، بعید میدونم ملزر بتونه الماگرو رو شکست بده
فرر هم با انجام یک بازی خوب ، لوپز رو له کرد و حالا با راونیچ جوانی بازی داره که انگیزه داره و امیدواره که فرر رو ببره ، این هم بازی جالبی میشه و شاید هم نزدیک
بازی راجر و چیلیچ هم دیگر بازی فردا هست که باید معجزه ای رخ بده که چیلیچ بتونه ببره ، راجر شانس خوبی داره تا به فینال مونت کارلو بره
لیوبوچیچ و بردیک هم بازی دارند ، ایوان در اینجا اماده نشون داده و من بازی بریک رو ندیدم ولی به نظر بازی نزدیکی میاد
امیدوارم اندی بتونه امتیازات خوبی رو کسب کنه اگر اندی میخواد جزو مدعی های رنک 1 امسال باشه باید نهایت استفاده در فصل خاک رو بکنه و حتما ویمبلدون رو ببره وگرنه هیچ شانسی نداره
|