نمایش پست تنها
قدیمی 08-20-2009, 10:40 PM   #168
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
محمد جان مقایسه ی راجر و رافا تو این شرایط واقعا چیز عجیبی هست... رافا خودتون شرایط بازیش رو می بینید در حالی که نه سرویس مطمئنی الان داره نه روی فرم هست نه ضربات اسپین دارش مثل گذشته کارسازه و ....!!
در حالی که فدرر الان این روز ها داره بهترین سرویس های عمرش رو می زنه و کلا بازیش با ثبات تر هست!!

واقعا این که بگید برد راجر از این بهتره یا باخت اون از این بدتره چیز خاصی رو ثابت نمی کنه...

کورش جان سلام
حالا از این بحث مقایسه بگذریم.
من بازی تنیس رو خیلی دوست دارم.ولی از تایبرک تو تنیس واقعا متنفرم.به عقیده من زحمت های 1 ست رو زیر سوال میبره که تنیسور به حقش میرسه یا نمیرسه.
حالا من نخوام به نادال رو زیر سوال ببرم ولی تو بازی دیروزش با سپی :
این تنیسور ایتالیایی برک پوینت های زیادی داشت و اگه خودتون بازیو دیده باشید حتی گیم هایی که نادال سرو میکرد پوینت های زیادی نسبت به زمانی که سپی سرو میکرد میگرفت.کلا به نظر من شایسته حذف شدن با نتیجه 2-0 با تایبرک نبود.

و حتی فدرر و رادیک تو ویمبلدون 2009 ست دوم شاید بگیم میتونست رادیک ست دوم رو ببره.ولی اگه تایبرک طولانی تر بود شاید چیز دیگه ای میشد...

به عقیده من تایبرک یا باید جمع بشه که مث ست اخر ویمبلدون شه یا باید تایبرکی بزارن که هفتایی نباشه دو برابر شه و...

اینجوری تنیسور به حقش میرسه.

خلاصه تایبرک(هفتایی) خیلی چیز بدیه.به نظر من باید یه فکری به حالش کرد

همگی موفق باشید
یا علی
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: