نقل قول:
نوشته اصلی توسط S.A.IVI.A.N
این پست شما قبل از یو اس اوپنه! این هم صفحه اش http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3058&page=14
بیش از این خودت رو خراب نکن.سعی کن با عدالت تحلیل کنی تا من و بقیه مثل همیشه استفاده کنیم!
من معمولا با کسی بحث نمیکنم ،مخصوصا اینکه بخواد از روی غرض فقط نظرش رو تحمیل کنه ! حرفای شما در مورد رافا خیلی غیر منصفانه و دور از منطق بود و هست و به همین دلیل من نتونستم تحمل کنم! بیش از این هم بحثی ندارم.همه خودشون میفهمند تنیس رو و خودشون تشخیص میدند. من هم چیزی اگه گفتم نظر شخصیمه و حتما درست نیست!
|
یه صحنه قشنگ با بحث ان زمان
بحث فکر کنم سر این بود که Nadal در Cincinnati در لحظاتی از بازی توپ بازی میکنه و در لحظاتی از بازی افتضاح و با ثبات نیست ( یادمه به Murray و Baghdatis تو دو تا TMS قبل از u.s open باخت )
من هم گفتم همین چند لحظه زیبا رو هم نمیتونید ببینید به علت استفاده از سطح سریع و Low bounce و توپهای سریع Wilson extra duty
اما بعدا فهمیدم که در Resurface کردن سطح سطوح کند و High bounce شده:
"On these courts, you're going to get a chance to get to the ball unless you hit a great drop-shot, because obviously the bounce is really high."Andy Murray said
خودمو خراب کنم؟
چیو خراب کنم
من نظرمو میگم شما فکر میکنی عادلانه نیست نخون
تازه U.S Open ی که Nadal قهرمان شد بدین گونه بود
دور اول: 7/6 7/6 6/3 Gabashvili بازی رو هم Nadal از 5 متر پشت Baseline و با زدن High loopy balls و Moon balls دیکته کرد.
دور دوم: 6/2 7/6 7/5 Istomin باز هم Nadal از 5 متر پشت Baseline و با زدن High loopy balls و Moon balls دیکته کرد.
دور سوم: 6/4 6/4 6/2 در برابر Simon ی که بلیط هواپیما گرفته بود برای رفتن به فرانسه چون زنش برای فرزند اولش حامله بود و اگه بازی به ست چهارم یا پنجم کشیده می شد پروازو از دست می داد .
دور چهارم: 6/3 6/4 6/4 Lopez باز هم Nadal با زدن Passing shot بازی رو دیکته کرد.
1/4 نهائی: 7/5 6/3 6/4 Verdasco که همگان می دانند بازیکنان اسپانیائی هنگامی که در برابر Nadal قرار می گیرند خودشونو از قبل بازنده می دونند. البته اشتباه نشه باز هم Nadal بازی رو دیکته کرد.
نیمه نهائی: 6/2 6/3 6/4 Youzhny باز هم Nadal با دیکته کردن بازی از 8 متر پشت Baseline در برابر Youzhny ای که از 3 بازی قبلش دو تاش 5 سته شده بود و یکیش 4 سته و Nadal ی که تمامی بازیهاشو در ستهای پیاپی برده بود پیروز شد.
فینال هم که Djokovic بعد از ان بازی در برابر Federer نمیتونست برای بردن Nadal 5 ساعت بدوه.
شرایط بارانی و رطوبت هوا هم مزید بر علت شدند تا شرایط بازی کندتر و توپها سنگینتر از حد معمول شوند و شرایط بادی هم که همه می دونند در باد Nadal حرف اولو می زنه.