نمایش پست تنها
قدیمی 03-30-2011, 01:52 PM   #259
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
من که دارم همین رو میگم، ضربه Flat محض دیگه وجود نداره، مقدار Spin سودرلینگ هم زیاده ولی وقتی میگم زیاد منظورم این نیست به اندازه ناداله.
اون مطلب سایت tennis.about اولا یه ذره قدیمیه و دوما عکس نادال رو روی خاک انداخته، من عرض کردم روی Hard کورت و جدیدا.
کلا محل بحث کمی عوض شده، تمام حرف این بود با گریپهای وسترن، حالا سمی وسترن، خود وسترن یا بینش، میشه با نسبت بیشتر Pace به Spin هم ضربه زد مثل سودرلینگ گولبیس و اکثر بازیکنان تور. حتی مثال از جیم کوریر هم زدم که باز نسبت Pace ش بیشتر از Spin ش بوده حتی با گریپ Full Western.
تمام حرف من اینه در تنیس مدرن امروز، در دوره گریپهای وسترن و سوئینگ Wind Shield Wiper ، همه با Top Spin بازی میکنند، منتهی این Swing Path و Follow Through هست که نسبت بین این دو تا رو تغییر میده، و این جمله شما که نادال با اون گریپ نمیتونه Pacy تر ضربه بزنه درست نیست.
من اینو تو حرفای اولم زدم که بین Semi western و Western ضربه میزنه اینکه Western 3/4 هم ضربه میزنه تو یه ویدئو تو Youtube هست که بر روی ویدئو که اگه یادم باشه تو خاکم نیست توضیح داده میشه , یه سرچ بکنی Western 3/4 فکر کنم به راحتی پیداش کنی.
اونم که میگید تو Tennis.about الان دیدم که همینو گفته.
به هیچ وجه Soderling و Gulbis نوع Grip و Swing شون با Nadal یکی نیست و انها نمی تونند با اون Grip و اون Swing به اندازه Nadal بر روی توپ Top Spin ایجاد کنند و Nadal هم نمی تواند با این Grip و این Swing به اندازه اونها Flat ضربه بزنه همین.
Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: