نمایش پست تنها
قدیمی 03-30-2011, 01:48 PM   #258
S.A.IVI.A.N
Former Staff

آواتار S.A.IVI.A.N

پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
من چنین چیزی نگفتم
راجع به بقیه مسائل هم جواب ایرادات منو از حرفات اگه داری بده اگه نداری چیزی نگی سنگینتری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط S.A.IVI.A.N نمایش پست ها
هنوز یادم نرفته که تا بعد از ویمبلدون همچنان رافا رو دفاعی میدونستی! و تازه بعد از ویمبلدون گفتی رافا اگرسیو شده! و یادم هست که قبل از یو اس اوپن می گفتی یه صحنه قشنگ از رافا هم نمیبینید چون توپ سبکه.بعد معلوم شد حرفای کی موجب خنده میشه!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
فهمیدن همانا و اجرا کردن و ابزار اجرا کردن همانا
بله Nadal فهمیده که باید بر روی سطوح سریعتر Aggressive تر بازی کنه اما
سلاحشو نداره
Big Server ه که نیست
ظرباتش Flat ه که نیست و با اون Spin ی که روی توپ میزاره نمی تونه انقدر Pace ایجاد کنه از طرف بکهند هم فقط می تونه Cross Court هاشو خوب Flat بزنه
Swing ش کوتاهه که نیست و وقتی توپها به سمتش میاند برای بازگرداندنشون هم مشکل داره
Volley ش خوبه که نیست
تازه همانطور که گفتم در US Open همین چند تا لحظه هم که می دیدید خوب بازی می کنه رو به علت توپهای Wilson Extra Duty هم نخاهید دید.
این پست شما قبل از یو اس اوپنه! این هم صفحه اش http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3058&page=14
بیش از این خودت رو خراب نکن.سعی کن با عدالت تحلیل کنی تا من و بقیه مثل همیشه استفاده کنیم!
من معمولا با کسی بحث نمیکنم ،مخصوصا اینکه بخواد از روی غرض فقط نظرش رو تحمیل کنه ! حرفای شما در مورد رافا خیلی غیر منصفانه و دور از منطق بود و هست و به همین دلیل من نتونستم تحمل کنم! بیش از این هم بحثی ندارم.همه خودشون میفهمند تنیس رو و خودشون تشخیص میدند. من هم چیزی اگه گفتم نظر شخصیمه و حتما درست نیست!
S.A.IVI.A.N آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: