نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane
شما سعی کنید یکبار در زمین تنیس پای گذاشته و راکت را در دست بگیرید و با گریپ Nadal که بین Semi-Western و Full-Western ه سعی کنید Flat به توپ ضربه بزنید انوقت خواهید فهمید که به خاطر طبیعت Grip ش نمیتونه Flat ضربه بزنه.
Federer اکثرا در مواقع دفاع Top Spin می زنه؟؟؟؟
دوست عزیز من فکر کنم شما اصلا نمی دونی Top Spin چیه که این حرفو می زنید , فکر کردید اگر بازیکنی بیل رو زیر توپ نکنه و توپ رو منار نکنه ضرباتش Top Spin نداره.
در مورد Crosscourt:
بله اگر منار کردن توپ بر روی بکهند حریفان بدون هیچگونه Variety و با یک حالت خاص رو در نظر بگیریم ممکنه مضاح باشه اما اگر زوایای مختلف و Spin های مختلف رو در نظر بگیریم برتری با Federer ه تازه من ارفاق کردم و گفتم برابر.
در مورد Down the line:
سالیان سال بود که حریفان وقتی توپ سمت فرهند Nadal بود مایل به سمت بکهند خود می ایستاتند , الان هم تا حدودی همینطوره , می دونید چرا؟
چون 99 درصد مواقع Nadal با یک توپ High Loopy بکهند انان را نشانه می گرفت و اصلا توانائی انکه Down the line برود را نداشت , بنابراین برای حریفان پیش بینی شده بود که Nadal ضربه بعدی را هم Cross خواهد زد و کلا طرف فرهند را خالی می گذاشتند و مایل به طرف بکهند می ایستادند و اگر کمی توپ زاویش کم بود Run around می کردن و با فرهند بازی رو دیکته می کردند , تازگیها Nadal کمی Down the line ش بهتر شده و بعضی مواقع ازش استفاده می کنه که باعث شده حریفان رو گه گاهی شگفت زده کنه و انها دیگر با خیال راحت نمی تونند مایل به سمت بکهندشون بایستند.
Nadal کنترل بازی رو در دست داره؟؟؟
بی خیال
Nadal به رنک 100 دنیا هم که بخوره بازیکن رنک 100 ی کنترل بازی رو در دست داره.
در مورد کمتر Error دادن:
شما یک روز با یکی از دوستات برو تو زمین و یکیتون سعی کنه Winner بزنه و حمله کنه و یکیتون هم سعی کنه توپ رو منار کنه و دفاع کنه تا دیگری خطا بده انوقت می فهمی چرا Nadal کمتر از Federer خطا میده.
در مورد Winner زدن از 7-8 متر پشت Baseline من که چنین چیزی ندیدم شاید حریف به روی تور هجوم اورده و Nadal سعی کرده Pass ش کنه و Winner زده.
میگم این حرفا رو سعی کن فقط تو همین فروم بزنی جای دیگه نگیها , البته بگی هم موردی نداره چون اسباب شادی بقیه رو فراهم کردی.
|
اصلا شما چطوری روت میشه بگی ضربه تاپ اسپین راجر با رافا مساوی هستند از خود راجرم بپرسی میگه مال رافا بهتره.بعد یک ؟ مرد شماره 1 جهان نمیتونه روبروی رنک 100 کنترل بازی رو در دست بگیره.عجیبه

من خودم طرفدار راجرم ولی ادم باید حق رو هم در نظر بگیره.