نقل قول:
نوشته اصلی توسط S.A.IVI.A.N
اوه اوه.چه حرفای میشنویم!
نادال flat نمیزنه چون نمیتونه.اما راجر هر دو رو میزنه ،پس بهتره!
نادال Flat کم میزنه چون نمیخواد بزنه ،چون نیازی بهش نداره.وقتی همینگونه با اسپین فوق العاده میتونه به اون چیزی که میخواد برسه پس نیازی نداره که ریسک ضربه ش رو بالا ببره و فلت بزنه!
آیا تاپ اسپین راجر برابری میکنه؟ یا میخواید تاپ اسپین راجر رو که اکثرا در موقع دفاع استفاده میشه رو مقایسه کنید با تاپ اسپین مهلک نادال؟
Cross court : برابر؟ به دور از منطق است اگر این رو برابر بدونیم! بی انصافی است و کمی هم مضاح!
Inside out : جالب است جاهایی که برتری با رافاست برابر گفته میشود. در حال حاضر Inside out های رافا بهتر هستند.من که شکی درش ندارم! شما اگه دارید کمی بهتر ببینید!
Down the line : رافا به دلیل اینکه رقیبانش اغلب دست راست هستند و اینکه کرس کورت فورهند معمول تری هست اجبارا مجبوره که از این طریق بازیش رو دیکته کنه.به همین دلیل کمتر از این ضربه استفاده میکنه که الان بهتر شده! این رو قبول دارم که راجر بهتر است و یا شاید برابر.اما اون قدر که با اغراق گفته شد نیست! من به ندرت میبینم راجر در هر ست دو سه باری از این ضربه وینر کنه!
Inside in: این ضربه هم برتری زیادی نمیبینم.شاید استفاده بیشتر راجر در القا این برتری برای شما نقش داشته.چرا که رافا بیشتر سعی میکنه این ساید اوت بزنه تا این ضربه! هر چند که هر موقع زده بد نزده!
بقیه حرفا هم که مربوط به سوال دوستمون نمیشد!
اما آیا کسی هست بتونه بهتر از نادال با فورهندش Take the ball early کنه؟ فورهند چه کسی بهتر کنترل بازی و رالی رو در دست داره؟
هر چه برتری با رافاست برابر دونستید و هر چه با فدرر با اغراق گفتید!
اصلا چرا جور دیگر به این سوال جواب ندیم؟
برای انتخاب بهترین فورهند ملاک هایی مثل قدرت ، سرعت، وینر شدن، مطمئن بودن، کمتر ارور دادن، دیکته کردن اگه قرار بدیم. فورهند هر یک در همه ملاک ها صدق میکنه.
اما آیا مطمئن تر و آمار ارور کمتر ،از فورهند رافا هست؟
من تا حالا ندیدم فدرر سه چهار متر پشت بیس لاین وینر بزنه.اما رافا 7/8 متر هم زده در حالی که با سرعت یک نواخت توپ حرکت کرده و ته کورت خورده!
در فورهند بهتر بین رافا و دلپوترو شک داشتم که در بازی اخیر مشخص شد کدوم فورهند بهتره!
فورهند رافا بود که رالی رو در دست داشت،سه برابر بیشتر وینر شد، و چندین برابر کمتر ارور داد!
چه خوبه اگه کمی با انصاف تر نظر بدیم ،اونم جایی که همه از شما انتظار عدالت و منطق را دارند!
سپاس...!
|
شما سعی کنید یکبار در زمین تنیس پای گذاشته و راکت را در دست بگیرید و با گریپ Nadal که بین Semi-Western و Full-Western ه سعی کنید Flat به توپ ضربه بزنید انوقت خواهید فهمید که به خاطر طبیعت Grip ش نمیتونه Flat ضربه بزنه.
Federer اکثرا در مواقع دفاع Top Spin می زنه؟؟؟؟
دوست عزیز من فکر کنم شما اصلا نمی دونی Top Spin چیه که این حرفو می زنید , فکر کردید اگر بازیکنی بیل رو زیر توپ نکنه و توپ رو منار نکنه ضرباتش Top Spin نداره.
در مورد Crosscourt:
بله اگر منار کردن توپ بر روی بکهند حریفان بدون هیچگونه Variety و با یک حالت خاص رو در نظر بگیریم ممکنه مضاح باشه اما اگر زوایای مختلف و Spin های مختلف رو در نظر بگیریم برتری با Federer ه تازه من ارفاق کردم و گفتم برابر.
در مورد Down the line:
سالیان سال بود که حریفان وقتی توپ سمت فرهند Nadal بود مایل به سمت بکهند خود می ایستاتند , الان هم تا حدودی همینطوره , می دونید چرا؟
چون 99 درصد مواقع Nadal با یک توپ High Loopy بکهند انان را نشانه می گرفت و اصلا توانائی انکه Down the line برود را نداشت , بنابراین برای حریفان پیش بینی شده بود که Nadal ضربه بعدی را هم Cross خواهد زد و کلا طرف فرهند را خالی می گذاشتند و مایل به طرف بکهند می ایستادند و اگر کمی توپ زاویش کم بود Run around می کردن و با فرهند بازی رو دیکته می کردند , تازگیها Nadal کمی Down the line ش بهتر شده و بعضی مواقع ازش استفاده می کنه که باعث شده حریفان رو گه گاهی شگفت زده کنه و انها دیگر با خیال راحت نمی تونند مایل به سمت بکهندشون بایستند.
Nadal کنترل بازی رو در دست داره؟؟؟
بی خیال
Nadal به رنک 100 دنیا هم که بخوره بازیکن رنک 100 ی کنترل بازی رو در دست داره.
در مورد کمتر Error دادن:
شما یک روز با یکی از دوستات برو تو زمین و یکیتون سعی کنه Winner بزنه و حمله کنه و یکیتون هم سعی کنه توپ رو منار کنه و دفاع کنه تا دیگری خطا بده انوقت می فهمی چرا Nadal کمتر از Federer خطا میده.
در مورد Winner زدن از 7-8 متر پشت Baseline من که چنین چیزی ندیدم شاید حریف به روی تور هجوم اورده و Nadal سعی کرده Pass ش کنه و Winner زده.
میگم این حرفا رو سعی کن فقط تو همین فروم بزنی جای دیگه نگیها , البته بگی هم موردی نداره چون اسباب شادی بقیه رو فراهم کردی.