نمایش پست تنها
قدیمی 03-28-2011, 10:41 AM   #136
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

این احساس خوبی است،من واقعا بازیه خوبی کردم،سرویس من به مراتب بهتر از بازی با Kohlschreiber بود و این چیزی است که من احتیاج دارم،اگر میخواهم در تاپ 10 حضور داشته باشم...من واقعا لذت میبرم وقتی که فورهند خوب است..سخنان دلپوترو آرژانتینی پس از برد مقابل سودرلینگ..
رابین گفت:من همیشه برای مسابقات دشوار آماده هستم،من میدانم هر کسی می تواند خطرناک باشد..من هر بازی را خوب بازی میکنم و شانس پیروزی دارم،اما نشد..
دلپونی در مورد بازی بعدش مقابل فیش میگوید که بازی بزرگی خواهد بود."این یک بازی خاص خواهد شد چرا که من او را میشناسم.ما چند بار با هم بازی کردیم..او بازی من را میداند...و در اینجا،در دور چهارم هر بازیکنی واقعا خوب بازی میکند..بنابراین بازی عالی برای هر دو نفر خواهد شد".قهرمان یو اس اپن 2009 گفت.
................
لودرا واقعا بازی جانانه ای کرد...به نظر من فوت ورک ضعیف عامل شکست او شد...زیادم ربطی به سن نداره...درسته سن که بره بالا فوت ورک هم ضعیف میشه اما بستگی به خود بازیکن داره..خیلی بازیکنا بودن که با سن بالا فوت ورک خوبی داشتن و خیلیا با فکر بازی میکردن به طوری که زیادم خسته نمیشدن..اما این لودرا دوست داشتنی با اینکه سروینگ فر د مچ هم داشت باز از دست داد...حیف شد...اصلا از این بازیکن اسپانیایی خوشم نیومد
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: