نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin
فرق داره دیگه عزیز جان
من کاری به این ندارم که فلسفه ی کند کردن سطح ایندین ولز بخاطر خشکی هوا و سرعت زیاد توپ در هواست ، بحث من بر سر اینه که خود کورت به شدت کند هست ، شب ها که دیگه تقریبا شبیه به سطوح کلی کورت میشد فقط رنگش قرمز نبود !
ایزنر به طور کلی شرایطی که برای سرویساش بهتر باشه رو بیشتر دوست داره ، خودت هم که گفتی کیک سرو روی این سطح به خوبی جواب میده و همین باعث شده که امثال ایزنر و کارلوویچ راضی باشن از سطح .
ضمنا من نمیدونم تو چرا میخوای به زور اینو به من بگی که خوبه سطوح کند شدن یا این که یه منطق مطلق پشتش نهفتست، بحث من اصلا این نیست ، من میگم همه جور سطحی باید باشه ، هم کند ، هم سریع . هر کدوم هم جذابیت خودشو داره ، یه تورنمنتی مثل پاریس با سریع شدن سطحش باعث شد "لودرا" اون بازیهای فوق العاده رو انجام بده و جذابیت تورنمنت دو چندان شد.اگه به جای یه تورنمنت ، 2 تا تورنمنت با چنین سطحی وجود داشت بد بود ؟
|
تو هی میخوای حرف خودت رو بزنی، و حرفایی رو به زور بزاری تو دهن من، صحبت از علائق شخصی من میکنی در صورتی که من هیچ حرفی از علادق شخصیم نزدم و بحث پاریس رو وسط میکشی، در صورتی که همون موقعشم من از این قضیه خیلی بیشتر از شما که حالت از تنیس کلاسیک بهم میخوره خوشحال بودم.