نمایش پست تنها
قدیمی 03-28-2011, 05:14 AM   #132
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
فرق داره دیگه عزیز جان
من کاری به این ندارم که فلسفه ی کند کردن سطح ایندین ولز بخاطر خشکی هوا و سرعت زیاد توپ در هواست ، بحث من بر سر اینه که خود کورت به شدت کند هست ، شب ها که دیگه تقریبا شبیه به سطوح کلی کورت میشد فقط رنگش قرمز نبود !
ایزنر به طور کلی شرایطی که برای سرویساش بهتر باشه رو بیشتر دوست داره ، خودت هم که گفتی کیک سرو روی این سطح به خوبی جواب میده و همین باعث شده که امثال ایزنر و کارلوویچ راضی باشن از سطح .
ضمنا من نمیدونم تو چرا میخوای به زور اینو به من بگی که خوبه سطوح کند شدن یا این که یه منطق مطلق پشتش نهفتست، بحث من اصلا این نیست ، من میگم همه جور سطحی باید باشه ، هم کند ، هم سریع . هر کدوم هم جذابیت خودشو داره ، یه تورنمنتی مثل پاریس با سریع شدن سطحش باعث شد "لودرا" اون بازیهای فوق العاده رو انجام بده و جذابیت تورنمنت دو چندان شد.اگه به جای یه تورنمنت ، 2 تا تورنمنت با چنین سطحی وجود داشت بد بود ؟
تو هی میخوای حرف خودت رو بزنی، و حرفایی رو به زور بزاری تو دهن من، صحبت از علائق شخصی من میکنی در صورتی که من هیچ حرفی از علادق شخصیم نزدم و بحث پاریس رو وسط میکشی، در صورتی که همون موقعشم من از این قضیه خیلی بیشتر از شما که حالت از تنیس کلاسیک بهم میخوره خوشحال بودم.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: