نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farshad.Roger
ببین دوست من شما علاقه شدیدی به کش دادن این موضوع داری بنده هم ادمی نیستم که حرفی بزنم که از اسمون اومده باشه و بعدا نگران باشم که کسی مچم رو بگیره . یا حرفی نمیزنم یا اگر میزنم بعد از خواندن خیلی از مطالب و بررسی از نگاه افراد مختلف و ذهن خودم هست که چیزی میگم در نتیجه بهتر هست شما این موضوع رو انحصاری به من نکنی.
اینکه در سال 2008 سطح استرالیا به صورت رسمی تغییر کرد هیچ ربطی به اینکه قبل از 2008 و بعد از ان همواره زمین سرعت مشابه داره . نداره.
حتی من یادمه مصاحبه جیم کوریر رو هم گذاشتم که چطور در مورد استرالیا 2011 و کلا کند شدن زمین ها صحبت کرده بود پس تلاش نکنین که این وصله رو به شخص بنده بزنین. خیلی نظر به کند شدن استرالیا داشتن . نه فقط من! پس اینو بزار به حساب اختلاف نظر شما و بنده و کلا اختلاف نظر بینندگان .
من علاقه ای به منم زدن ندارم اما همین بحث کند شدن زمین ها که الان در سایت بالا گرفته . 2-3 ماه پیش مطرح کردم و هیچ کدوم از بحث هایی که الان در این مورد زده شده . پیش نیامد و اکثریت میگفتین زمین ها خیلی کند نشده و اکثر زمین ها هم کند نشده. فقط خاک تند تر شده و ویمبلدون کندتر برای تعادل. اکثرا خود شما منکر این میشدی که اکثر هاردکورت ها کند شده.
|
دوست جان شما تازه به جمع ما اومدی خبر نداری، این موضوع سرعت زمین ها رو ما خیلی وقته دربارش بحث میکنیم حتی قبل از تاسیس این فروم، همین دوستمون فرید (dane) اولین کسی بودند که این چیزا رو به ما یاد دادن شاید 3 4 سال پیش.