نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
البته این بحث ما با این دوستمون در همین استرالیا اپن امسال بود که ایشون اصرار عجیبی داشتند که امسال استرالیا اپن به طور چشمگیری کند شده و ایشون حتی از پشت تی وی با اولین ضربه متوجه این قضیه شدن.
ولی یادمه خیلی پیش از این بحثی با شما بین Plexicushion و Rebound Ace داشتیم من هرگز نگفتم فرقی نکرده، گفتم باز هم سرش اختلاف نظر هست و نقل قولهای متفاوتی از بازیکنای مختلف مطرح شد. البته سر Bounce که همه میگن Low Bounce تر شده ولی در مورد سرعت اختلاف نظر وجود داره و بعضی ها معتقدند تغییر آنچنانی صورت نگرفته. من یادمه لیتون هیوئین حتی سال 2004 یا 2005 میگفت استرالیا اپن از رولندگروس هم کندتره یا یه چیزی تو این مایه ها.
|
ببین دوست من شما علاقه شدیدی به کش دادن این موضوع داری بنده هم ادمی نیستم که حرفی بزنم که از اسمون اومده باشه و بعدا نگران باشم که کسی مچم رو بگیره . یا حرفی نمیزنم یا اگر میزنم بعد از خواندن خیلی از مطالب و بررسی از نگاه افراد مختلف و ذهن خودم هست که چیزی میگم در نتیجه بهتر هست شما این موضوع رو انحصاری به من نکنی.
اینکه در سال 2008 سطح استرالیا به صورت رسمی تغییر کرد هیچ ربطی به اینکه قبل از 2008 و بعد از ان همواره زمین سرعت مشابه داره . نداره.
حتی من یادمه مصاحبه جیم کوریر رو هم گذاشتم که چطور در مورد استرالیا 2011 و کلا کند شدن زمین ها صحبت کرده بود پس تلاش نکنین که این وصله رو به شخص بنده بزنین. خیلی نظر به کند شدن استرالیا داشتن . نه فقط من! پس اینو بزار به حساب اختلاف نظر شما و بنده و کلا اختلاف نظر بینندگان .
من علاقه ای به منم زدن ندارم اما همین بحث کند شدن زمین ها که الان در سایت بالا گرفته . 2-3 ماه پیش مطرح کردم و هیچ کدوم از بحث هایی که الان در این مورد زده شده . پیش نیامد و اکثریت میگفتین زمین ها خیلی کند نشده و اکثر زمین ها هم کند نشده. فقط خاک تند تر شده و ویمبلدون کندتر برای تعادل. اکثرا خود شما منکر این میشدی که اکثر هاردکورت ها کند شده.