نمایش پست تنها
قدیمی 03-27-2011, 10:12 AM   #90
Farshad.Roger
Roger's Fan

آواتار Farshad.Roger

پستها: 208
سپاس: 69
در 208 پست 1,736 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
من که خودم وقتی بازیهای 20 سال پیش رو میبینم حالم بهم میخوره ، فقط سرو اند والی بود ، هیچ چیز دیگه ای نبود توی بازی . به نظر من باید هم سطح کند توی تور باشه هم سطح سریع . البته الان تعادل رعایت نشده و تقریبا اکثر تورنمنت ها روی سطوح کند برگزار میشن (گرنداسلم ها متعادلند ، هارد سریع ، هارد کند ، خاک که به خودیه خود کنده ، چمن که به خودیه خود سریعه ).ولی توی مسترزها چندان اعتدال رعایت نشده ، ایندین ولز ، میامی ، 3 مسترز خاک ، شانگهای ، تورنتو - مونترآل کند هستند و فقط پاریس (اینم از پارسال سریع شده) و سینسیناتی سطوح سریع هستند . میشد مثلا یک مسترز خاک رو کمتر کرد و یک مسترز بر روی چمن اضافه کرد و یکی دیگه از تورنمنت های هارد رو روی سطوح سریع برگزارمیکردند . این جوری بازیکنی که کامل تر باشه و بتونه تو هر زمینی خوب بازی کنه شماره یک میشه .
دیگه 20 سال پیش فکر کنم راکتا چوبی بود نه اونقدر قدیمی...تا همین چندسال پیش.
یک مثال میزنم . از راجر هم میزنم چون نسبت به بقیه بازیکنان بازیش رو بیشتر میشناسم.
قشنگیه بازیه راجر به حرکات حمله ایش . اومدن های لب تورش . حرکات تکنیکی و...بوده و هست. خداشاهده بعضی وقتا تو 2005-06 وقتی میومد لب تور مو به بدن من راست میشد . خب الان بخواد یا نخواد نمیتونه دیگه بره جلو و 100% هم افت میکنه که کرده. الان والیش شبیه سابق نیست. خوب چرا طرفدار نباید قشنگیه اون والی رو ببینه؟ این فقط یک مثال هست...بازیکنی که میتونه حرکات خیلی جذاب انجام بده باید وایسه روی بیس لاین و چپ و راست بره.
به نظرم با کند شدن زمین کارایی بازیکن ها محدود شده..و خیلی جالب تر و جذاب تر هست اگه یک بازیکن همه تکنیک و کاراییش رو توی زمین به نمایش بزاره نه که به زور عقب وایسه و دنبال توپ ها بدوه.
Farshad.Roger آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farshad.Roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: