نمایش پست تنها
قدیمی 03-27-2011, 12:27 AM   #82
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
فرید جان میدونم بلیک بازیکن مورد علاقتونه ولی Ball bashing که هنر نیست، 20 تا بزنی به فنس عقب زمین، 20 تا Approach ساده رو بزنی به تور، 4 تا ها هم اینور اونور وینز بزنی، نظر منو بخوای اصلا زیبانیست، شاید أدم برای لحظاتی لذت ببره ولی در دراز مدت من رو دلزده میکنه.
به نظرم من کند شدن زمین محصول یک سری چیزهاست، که مهمترینش پیشرفت تکنولوژی راکت و سیم و بالارفتن وحشتناک سرعت و قدرت بازیهاست، شاید اگه سرعت زمینها همونقدر سریع میموند امروز تنیس همش میشد سرویس وینر و ایس و حداکثر طول رالیها هم بیشتر از 3 4 تا نمیشد، نمیدونم.
ولی اینطور که معلومه اکثریت بازیکنان هم بدشون نمیاد وگرنه یه کاری میکردن، همش در حد حرفه انتقاداتشون.
محمد جان اینطور که شما گفتی معنی واقعی اغراق بود
شد 4 تا Winner در برابر 40 تا Unforced error
فکر نکنم هیچ بازیکن Ultra aggressor ی تا به حال تو هیچ بازی ای چنین stat ی داشته باشه
مثل این که من مثال بزنم
Murray که یک بازیکن Passive ه 4 تا Winner می زنه و اون هم روی سرویس و حریفش 40 تا Unforced error می ده تا ببره
البته این سلیقه ایه و یکی دوستار تنیس دفاعیه مثل شما و یکی دوستار تنیس هجومی مثل من ( همانطور که در فوتبال من سلیقم برعکسه و طرفدار ایتالیام )
هرچقدر سطح کند تر باشه و توپها سنگینتر
شما برای عبور توپ از دفاع حریف مجبوری نزدیکتر به خطوط ضربات خودتو روانه زمین حریف کنی و محکمتر به توپ ظربه بزنی که باعث میشه Unforced هات زیادتر بشه و هر چقدر زمین سریعتر باشه و توپها سبکتر شما برای عبور توپ از حریف مجبور نیستی انقدر محکم به توپ ظربه بزنی و ظرباتتو نزدیکتر به خطوط روانه زمین حریف کنی و Unforced هات میاد پائین
اینو گفتم که بدونی اگه زمین سریع بود و توپها سبک امثال Blake در برابر امثال Murray اگه بخوام مثل شما اغراق کنم 40 تا Winner میزدند و 4 تا Unforced error می دادند
در واقع بزاریند رک بگم
به نظر من اگه سرعت سطوح مانند دهه 90 و ما قبل ان بود
Roddick ممکن بود تو Top 50 باشه
Murray رنکش حدود 30 و 40 بود
Nadal رنکش حدود 10 تا 20 بود
Djokovic هم تو Top 10 بود اما بین 5 تا 10
Federer هم هیچگاه رنکش از 1 پائین نمیومد
خب به نظر شما چرا ATP سرعت سطوح رو کند کرد و اصولا این مساله از کی شروع شد
من براتون میگم
از حدود سال 2003 و 2004
چرا ان زمان؟
چون اعجوبه ای مانند Federer پدیدار شد که تنیس تا به حال به خود ندیده بود و من فکر نکنم دیگه هم به خود ببینه
درباره اینکه سیاستمداران دنیا نمیزاند کسی اسطوره بشه کسی شک داره؟
من یکی که ندارم
نمونشو تو تمامی عرصه های ورزشی , هنری و غیره همه دیدیم و سراغ داریم و مثال زدنش بی مورده
شک نکنید اگه ATP سطوح مسابقات رو کند نکرده بود و توپها رو سنگین الان Federer حدودا 25 لی 30 تا Grand Slam داشه و کلی TMS
چندین سال بود که بحث سر این بود که ایا کسی میتواند رکورد 14 GS های Sampras رو بشکنه؟
این باعث می شد تا تنیس برای هواداران جذاب بمونه و همواره به دنبال ستاره ای جدید باشند که این رکورد رو بشکنه
خیلی سخت بود اما دست یافتنی به نظر می رسید
حالا فکر کنید اگه Federer مثلا 28 تا GS برده بود , ایا تصور زده شدن رکورد Federer امکان داشت؟
نه
دیگه ATP چگونه می تونست جذابیت تنیس رو حفظ کنه
بله دوستان اگه منو دوباره به سیاه دیدن مسائل نسبی نمی دید این کاری بود که ATP کرد.
Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: