03-26-2011, 05:46 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 8,105
در 92 پست 831 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
به نظرم من کند شدن زمین محصول یک سری چیزهاست، که مهمترینش پیشرفت تکنولوژی راکت و سیم و بالارفتن وحشتناک سرعت و قدرت بازیهاست، شاید اگه سرعت زمینها همونقدر سریع میموند امروز تنیس همش میشد سرویس وینر و ایس و حداکثر طول رالیها هم بیشتر از 3 4 تا نمیشد، نمیدونم.
|
درسته،به نظر من صرفا سطح سريع به هيچ عنوان نميتونه جذابيت تنيس رو بالا ببره.چرا،اگه بخوايم از ديد طرفدارانه به قضيه نگاه كنم،سطح سريع رو بيشتر ميپسندم،اما به همون اندازه اي كه شما ممكنه از يك بازي سريع لذت ببريد،با كند تر شدن سطح زمين و به طبع اون،افزايش تايمينگ رالي ها،به همون اندازه از يك بازي با رالي طولاني كه به خصوص تو ضربه هاي پاياني كه دلهره اوره به وجد ميايد.يه نظر من،در واقع موضوع مهم هم همين هيجانه كه سران atp رو متقاعد به اين امر كرده.مطمئنا،رسالت atp، افزايش بيننده براي بازي كل بازيكنان (نه فقط يه تعداد محدودي)هست.
در مورد اندي هم بايد بگم كه،اين طور كه از بازيش نشون ميداد،انگار اصلا تمرين نكرده،كه شايد اين موضوع يه كوچولو ربطي هم به فينال هاي پي در پي ملبورن باشه كه ديگه خستگي تمرين رو به خودش نميده..
امروزم يه بازي باحال تو كورت 2 برگذار ميشه.دوتا دوست صميمي كه بازي جفتشونو دوست دارم.به خصوص بازي عجيب و نترس Petzschner .
|
|
|