نمایش پست تنها
قدیمی 03-20-2011, 10:31 PM   #594
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
بابا داگ و این یارو سم گزارشگر نیستند، این سم گور که هیچ چیز خاضی نمیگه به جز یه سری آمار و ارقام ساده، اطاعات فنی هم که اصلا نداره. من با رابی بیشتر حال میکنم. هر چند به نظرم دیگه خیلی میخواد برای همه چی فرمول دربیاره یا وقتی یکی مثلا به فورهند رافا حمله میکنه هی اون تئوریشو در مورد حمله کردن به فورهند رافا تکرار میکنه، ولی در کل از این داگ و اون گور خیلی بهتره.

من کلا یه علاقه خاصی به گزارشگرای امریکایی دارم اما

داگ درسته که خیلی احساسی هست اما چون خودش تنیسور بوده دقیقا حال و حس بازی رو می دونه.

سم گُر از اون دسته گزارشگرایی هست که خیلی صداش خوبه و در واقع نون صداش رو می خوره و ضمنا بی طرف هست. گرچه تنیس رو مثل جیسون بلد نیست اما به نظرم کارش خوبه.

رابی یه Under Dog در برابر جیسون محسوب می شه. من الان که گزارشش رو می شنوم میبینم که خیلی سعی می کنه از Hintهایی که در زمان طولانی همکاری با جیسون ازش یاد گرفته تو گزارشش استفاده کنه. حتی بعضی مواقع رسماً تکه کلام های جیسون رو به کار می بره مثل (Decent). ضمناً از تکه کلام های John LLOYD نیز استفاده می کنه مثل Just Over Cooked it در زمانی که مثلا طرف دراپ شاتش رو خراب می کنه!

رابی خیلی خوبه اما از این و اون زیاد تقلب می کنه و برای Enthusiastهایی که همه گزارشها رو دقیق دقیق گوش می دند دستش رو شده : )

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: