نمایش پست تنها
قدیمی 03-20-2011, 10:20 PM   #592
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
داگی ادلر هم جزو گزارشگرای مورد علاقه ی منه و فکر کنم برای هفته ی دوم مسابقات نمیمونه یا گزارش نمی کنه چون سالهای قبل هم هفته به هفته یکی دو نفرشون عوض میشدن ولی متاسفانه روبی کونیگ گویا سرقفلی Commentary Booth هست و هر هفته باید حتما اونجا باشه بهر حال فکر کنم برای یه هفته از مسابقات میامی ادلر هم باشه ولی جیسون رو مطمئن نیستم
کوروش جان حالا که بحث گزارشگرا شد بگذار من یه سوالی بپرسم. یکی از گزارشگرهای مسن هست که من اسمش رو نمی دونم. شاید شما و دیگر دوستان بدونین کیه. برای یورواسپورت گزارش می کنه و تکه کلامش هم !I See Some Federer in him هست. اگر بازیکنی خوب بازی کنه می گه: "من تو بازی این تنیسور یه کم فدرر می بینم!" همیشه در حال و هوای قدیم هست و خیلی از این جور تشبیهات از سمپراس و آغاسی به کار می بره. فینال یو اس اوپن 2009 بین فدرر و دل پاترو رو هم برای یورواسپورت گزارش کرد. ضمناً اینی که می گم سایمون ریــد، جان لوید، اندی باب فیش، یا دیوید مرسر نیست. یکی دیگست.

راستی خوشحال می شم نظرتون رو راجع به این مفسرهای بالایی و همچنین مفسرهای اسکای اسپورتس و کلاً بریتانیا بدونم. مثل مارک پچی، تریسی آستِن (خانم)، پیتر فلمینگ، گرِگ روزدسکی یا Barry Cowan.

ضمنا یه گزارشگر امریکایی هست که اسپانیایی هم بلده و مخصوصاً در تورنمنت های Latin America's Golden Swing بیشتر از هر زمانی صداش رو می شنویم با نام Kevin Skinner که خیلی مسلط گزارش می کنه گرچه Tone صداش یه نواخته و به عنوان مثال David Ferrer رو، عین خود اسپنیش ها، داوید فررررر تلفظ می کنه.

این خانم Annabel Croft هم خیلی گزارشش ضعیفه (فقط تو دبی و WTA Final) گزارش می کنه. و فقط به درد اجرای همون Game, Set and Mats میخوره فکر کنم.

راستی تا یادم نرفته بگم که گزارش و صدای Mary-Joe Fernandez و Lindsay Davenport به نظرم خیلی گیرا و خوبه.

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: