نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
دیکتاتوری چیه؟؟؟ حالا خوبه یه سری همینجا ما رو مسخره میکردن که زیادی میخوای دموکراسی رو رعایت کنی.
ایمان جان شما در جریان کامل اتفاقات نبودید و نمی تونید قضاوت درستی انجام بدید.
من شخصا و بسیار محترمانه به طور خصوصی به اهورا تذکر دادم و ازشون خواستم امضاشون رو اصلاح کنند، بعد ایشون بی محلی کردند و اومدن باز یه پست دیگه تو فروم زدند و چیزای دیگه گفتند.
به هر حال برای برقراری نظم یه سری ابزار تنبیهی باید استفاده بشه، من نگفتم، که دیگه امضا ندارن هیچ وقت، ابتدا گفتم یک ماه و بعد گفتم در صورت رفتار مناسب زودتر این محرومیت بخشیده میشه.
من واقعا نمی فهمم، چرا هر چند وقت یه بار باید سر اون امضا یکی بیاد الکی فضای فروم رو متشنج کنه، بابا نکنید این کارا رو.
|
اتفاقاً من جزو اون دسته افرادی هستم که می گفتم بعضی وقتا زیادی نرمش نشون میدی و نمی دونم این دفعه چه اتفاقی افتاد که اینجوری شد. من توی بحث چند ماه پیش هم نظرم این بود که توی اینجور مسائل کاربرای دیگه اظهار نظری نکنن و فقط گزارش بدن و موارد بصورت مدیریتی حل بشه اما دیدم یه عده خودشون می خوان موضوع رو حل کنن که باعث شد منم پست بزنم. ضمناً قضیه اهورا با یه کاربر تازه وارد که با جو فروم اشنا نیست و میاد یه حرفی میزنه و میره فرق میکنه.