نمایش پست تنها
قدیمی 03-18-2011, 08:05 PM   #11
Hatam
Statistician

آواتار Hatam

پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL

نقل قول:
نوشته اصلی توسط love_u_rf نمایش پست ها
در این که توهین به کسی تو امضا نباشه که شکی نیست ولی محمد جان فکر کن کاربرای این سایت 10000000 نفر بودن اونوقت هم می تونستی روی همه امضا ها و پست ها کنترل داشته باشی.
در ضمن خواهشاً ازادی بیان رو اینجا دیگه از کسی نگیرین چون همه کاربرا عقل و شعور دارن و خوب رو از بد تشخیص می دن. ما کاربرای زیادی داشتیم که به قوانین فروم احترام نذاشتن و خود به خود از بین بچه ها ترد شدن. بستن امضاء اهورا دیگه اخره دیکتاتوریه
هر چند که کار اهورا هم اشتب بود.
پارسال قرار شده بود که اگر کسی توهین به کسی کنه از دکمه گزارش استفاده بشه به همین دلیل تعداد کاربرا هر چقدر زیاد بشه خللی ایجاد نمیکنه بلاخره یکی امضارو میبینه و گزارش میده

فکر نکنم آزادی بیان این باشه که یه نفر بیاد تو تایپیک یو اس اپن قبل از بازی راجر و نوواک لقب خیلی زشتی به نوواک نسبت بده یا به نادال بگه سگ و آشغال و یا بگه خاک تو سر راجر و یا کاربری به یکی از بهترین مدیرای سایت بگه مزخرف حرف نزن در صورتی که اون پست هیچ ربطی به اون کاربر نداشت آیا برخورد با این پستها توهین به عقل و شعور بقیه کاربراست یا برخورد نکردن توهین محسوب میشه؟ آیا تذکر دادن به اینگونه پست ها دیکتاتوری حساب میشه؟

البته من مطمئنم که اهورا منظوری نداشته ولی اگه یه نادالی بیاد بنویسه آشغالی وابسته به سرویس!! علاوه بر اینکه اول همه اهورا جان ناراحت میشه بخدا من بعنوان طرفدار رافا و بقیه نادالیا اینو توهین حساب میکنیم و ناراحت میشیم مثلا من نادالی اولین نفری بودم که به اونی که گفت خاک بر سر راجر اخطار دادم مطمئن باش توی این مسائل هیچکدوم از مدیرا جناحی برخورد نمیکنه توهین به راجر یا رافا توهین به تنیس و طرفداراش هم هست

نقل قول:
نوشته اصلی توسط delpotro نمایش پست ها
اگه دلپوترو به نادال ببازه و به فینال نرسه تو رده بندی جدید رتبش میشه 54
تو رنکینگ میشه 53

ویرایش توسط Hatam : 03-20-2011 در ساعت 02:11 AM
Hatam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: