نمایش پست تنها
قدیمی 03-18-2011, 06:43 PM   #440
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط swiss_maestro نمایش پست ها
فقط حرف هاي من خلاف قوانين سايت. خود ايشون در اولين پست اين قسمت نوشته رافا بزن بتركون اين پير پاتالا رو. اينجا كه ايشون به راجر گفتن پير پاتال توهين نيست ولي اگه من بگم بالا چشم نادال ابرو اون موقع مي شه توهين.
این مسئله خیلی واضحه، ببینید پارسال همین حرکت مشابه باعث وضع قوانینی شد که من خودم کاملا باهاش مخالف بودم و فضای فروم رو محدود کرد، این حرکات شما هم فقط و فقط باعث میشه در آخر مجبور به سفت و سخت تر کردن قوانین بشیم که در نهایت منجر به این میشه آخرش من بگم آقای راجرر فدرر شما بگید جناب نادال.

مرز بین الفاظ آشکار توهین آمیز و شوخی های اونجوری از نظر من حداقل واضحه، اگه واقعا میخواید فضای فروم رو بسته و خشک تر کنید یه بحث دیگست، به نظر من که شما با مغلطه گری میخواید الکی فضا رو مبهم کنید و تسنج ایجاد کنید.

در ضمن فقط شما هوادار فدرر نیستید، من هم نمیگم حرف من وحی منزله، من اگه باز بدونم طرفدارای معقول فدرر نه رادیکال، جایی از حرف من در مورد فدرر ناراحت بشن و به خودم بگن حتما میپذیرم، چرا که نه؟ دشمن هم که نیستیم. حالا من به خاطر دوستای خوبم تو این فروم چارتا حرف رو نگم که نمی میرم، میمیرم؟
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: