نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima88
اولا هنر اینکه آدم از خودش یه جیزه داشته باشه نه اینکه از امضای دیگران کپی برداره.
در ضمن من یه بارگفتم که دست وپای راجر جلوی رافا میلرزه شما اونو توهین فرض کردی ولی خداوکیلی به نظرت کلمه اشغال دفاعی توهین نیست؟
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
خود سایت اون پائین کانتر داره و اون چیزی که شما میگی رو نشون نمیده، در ضمن فروم ورزشی مثل این با توجه به رویدادهای ورزشی آمار کم و زیاد میشه، بنابراین نمیشه الان رو با سه ماه پیش مقایسه کرد مثلا، شاید اون موقع یه تورنمنت بوده. الان رو باید با سال پیش همین موقع مقایسه کنید که اگه این کارو بکنید میبینید که تاپیک مثلا تعداد صفحاتش بیشتر شده و آمار بازدید هم بیشتر بوده.
طرفدارای راجر هم نصف نشدن، چرا بیخودی دوست داری جو بدی؟
سر اون امضا پارسال بحث شد، نتیجه گیری هم شد و اون قوانین هم ازش دراومد و همه توافق کردن، چه لزومی دوباره یه بحث قدیمی رو راه میندازید؟
دوستان لطفا بیشتر از این تاپیک رو از بحث اصلیش خارج نکنید.
اهورا هم اگه رفتارشو اصلاح کنه دسترسیش به امضاش باز میشه.
سپاسگزار
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط love_u_rf
در این که توهین به کسی تو امضا نباشه که شکی نیست ولی محمد جان فکر کن کاربرای این سایت 10000000 نفر بودن اونوقت هم می تونستی روی همه امضا ها و پست ها کنترل داشته باشی.
در ضمن خواهشاً ازادی بیان رو اینجا دیگه از کسی نگیرین چون همه کاربرا عقل و شعور دارن و خوب رو از بد تشخیص می دن. ما کاربرای زیادی داشتیم که به قوانین فروم احترام نذاشتن و خود به خود از بین بچه ها ترد شدن. بستن امضاء اهورا دیگه اخره دیکتاتوریه 
هر چند که کار اهورا هم اشتب بود.
|
فقط حرف هاي من خلاف قوانين سايت. خود ايشون در اولين پست اين قسمت نوشته رافا بزن بتركون اين پير پاتالا رو. اينجا كه ايشون به راجر گفتن پير پاتال توهين نيست ولي اگه من بگم بالا چشم نادال ابرو اون موقع مي شه توهين.