03-15-2011, 10:11 AM
|
|
Former Staff
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PowerVu
دوست عزیزم من دفعه قبل که فرموده بودید به صورت مبسوط پاسخ دادم. پس حتما اون پست رو در تاپیک مباحث پیرامون مسترز ایندین ولز مطالعه نکردین.
به صورت خلاصه عرض می کنم: روی یکی از لینک های پخش اینترنتی که در پست اعلام کانالها گذاشته ام، کلیک کنید (بهترینشون سایت LiveScoreHunter هست) بعد اونجا می بینین که یکی از بازی ها، شاراپووا و رضایی هست. بر روی اون کلیک کنید و به صورت کرکره ای زیرش باز می شه و لینک های مختلف و با کیفیت های مختلف قابل دسترسی هست. توجه داشته باشید که تا 5 دقیقه قبل از بازی این قسمت خالی هست. پس گوش به زنگ اتمام بازی "گربه و کولشرایبر" باشید و به موقع بهش رجوع کنید. همچنین اگر بعد از مسابقه به اونجا برید، دیگه لینک ماریا و ارغوان حذف شده.
البته تا وقتی که یورواسپورت به صورت معمولی و HD این بازی رو نشون می ده چه احتیاجی به دیدن اینترنتی با اعمال شاقه (اینترنت سوپر مافوق سرعت بالای جمهوری اسلامی) هست؟!
اما شما حتما اون پست رو که به صورت کامل قبلا توضیح دادم رو با کلیک بر روی ایــــن لینک مطالعه کنید.
|
ببخشيد پاور جان اون پست رو خوندم ولي حقيقتش گيج شدم نفهميدم چي به چيه؟ اتفاقا بازي رو هم ديشب ديدم. به خاطر اون سايت هايي كه قرار دادي هم تشكر مي كنم.
|
|
|