نمایش پست تنها
قدیمی 03-14-2011, 07:35 PM   #238
Nima88
Senior Member

آواتار Nima88

پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج

نقل قول:
نوشته اصلی توسط delpotro نمایش پست ها
نیما جان دلیل این که بین دو نیمه تبانی شد این بود که 30 میلیون دلار حداقل به صورت لایو یعنی از لحظه ای که میلان گل اول رو زد پول رفت سمت میلان.

وقتی میلان نبره بازی رو تمام اون پول میره تو جیب سایت شرط بندی.

شما میخندید به حرفای من. ولی کسی که اهل شرط بندی باشه کاملا متوجه میشه که چه بازی هایی

تبانی بوده.

فقط در یک سایت شرط بندی برای فینال استرالیا اوپن سی میلیون دلار شرط بندی شد.

992 سایت شرط بندی در جهان فعال هستند.

ببینید چه بازار بزرگیه. به خاطر این همه پول هر کاری می کنند.

داویدنکو رو کی رسوا کرد؟ سایت شرط بندی betfair اعلام کرد که الگوهای نامتعارف شرط بندی دیده. یعنی

پولی که سمت حریف دلویدنکو رفته بود ده برابر میزان معمول بود. و اینجا مشخص شد برای betfair که حتما

کسانی بودن که از باخت کچلنکو اطلاع داشتن و پول رو بر روی حریفش نهادند.
در مورد بازی میلان لیورپول دوست من فیلم بازی دارم وبارها بارها این بازی دیدم چون یکی از زیباترین بازیهای یک دهه اخیر فوتبال بوده.اگه قرار به تبانی از بازی بازیکنا کاملا مشخص میشه
نیمه دوم قبل از اینکه لیورپول به گل برسه میلان دو تا موقعیت صد در صد گل از دست داد اگه تبانی بود چه نیازی بود بازی به پنالتی بکشه لیورپول تو 5 دقیقه 3 تا گل زد خوب یه گل دیگه ام میزد
نو وقت اضافه یه توپ شوچنکو زد که جیمی کرگر به سختی توپ از زو خط دروازه کشید
بیرون اگه اون توپ گل شده بود که کار لیورپول تمام بود
اگه اینجوری باشه که باید بگیم که فینال منچستر بایرن سال 99 که بایرن تا دقیقه 90 0-1 جلو بود بعد منچستر تو 1 دقیقه 2 تا گل زد یا اون پنالتی جان تری تو سال 2008 سرخورد زد بیرون
اینا جزی از اتفاقات جذاب فوتبال وبه عنوان طرفدار 2اتیشه میلان میگم اون بازی تبانی نبود
Nima88 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: