نمایش پست تنها
قدیمی 11-12-2010, 12:16 PM   #67
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
وقتی پستت رو خوندم خیلی تعجب کردم ، Serve & Volley هر چقدر هم اجرا کردنش سخت باشه و کم کم هم در حال منسوخ شدن باشه ، از نظر زیبایی یکی از زیباترین سبک های تنیس هست ، بخصوص تو این دوره زمونه که دیگه تقریبا هیچ بازیکن تاپی با این سبک بازی نمیکنه . با توجه به این که این دوره زمونه بازیکنایی که به خوبی شما رو Pass میکنن زیاد هستند ، اجرای این سبک در حال حاضر بسیار دشواره و وقتی که در سطوح High Bounce بازی کنید اجرای این سبک تقریبا خوده خودکشیه . امروز خود گزارش گر ها هم از بازی لودرا ذوق زده شده بودن و گفتن حالا که تیلور دنت خداحافظی کرده ، خوبه که لودرا هست و این سبک رو زنده نگه داشته . به هر حال به نظر من اگر این سبک به خوبی اجرا بشه بسیار بسیار زیباست و من به شخصه خیلی خیلی از بازی امروز لودرا لذت بردم .
منم گفتم که لودرا بهترین در این سبک تو دنیا هست و روش بازیش هم خیلی منحصر به فرده. ولی من گفتم به نظر منطقی نمیاد که بعد از هر سرویسی روی تور بری. در واقع کمی با کله شقی بازی می کنه. و بازیش خیلی انعطاف نداره.
در واقع با این سبک بازی و عدم انعطاف پذیری فکر کنم برای بردن بازیکنای بزرگ تنیس باید سختی زیادی بکشه.
I.man آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: