نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin
راجر که عملا سرو اند والی نکرده تو این تورنمنت . تقریبا 60 درصده سرویس های اولش ریترن نشدن ، شاید به این هم ربط داشته باشه . ولی چیزی که مشخه اینه سبک بازیش سرو اند والی نیست چه تو این سطح چه تو هر سطح دیگه ای ولی خب منم مثل تو فکر میکردم حالا که این قدر این سطح سریعه و Low Bounce هم هست ، بیشتر روی تور بیاد. بازی موری هم فقط توی ست دوم اون جوری بود ، ست سوم دوباره عقب کشید و من خیلی تعجب کرم که چرا مثل ست دوم والی نمیکرد .
نواک هم تو مصاحبه ی بعد از بازیش گفت : "این سریع ترین زمین ... یکی از سریع ترین زمین هایی هست که تا حالا توش بازی کردم ، البته به جز Grass "
من تا حالا فکر میکردم که نسبت به پارسال کمی سریع تر شده ، ولی ظاهرا این سطح خیلی خیلی سریع هست ، زاویه ای دوربین هم به گونه ای هست که نمیشه بدرستی تشخیص داد چقدر این سطح سریعه ، ولی وقتی میبینیم که آمار ایس ها این قدر بالاست و کسایی که خوب والی میکنن موفق بودن نشون میده که تا چه اندازه سریع هست و البته Low bounce . این گزارش گر ها هم فقط بلدن بگن Court suits federer's game ، در حالی که وقتی فدرر سرو اند والی نکنه دیگه عملا خیلی هم این سطح واسش فوق العاده نیست .
|
به خاطر اینکه این سطح فوق العاده اسلایس روش جواب میده و کی بهتر از فدرر اسلایس میکنه؟ دو سه بار راجر اسلایس کرد نه تنها توپ از زمین بلند نشد، به صورت وحشتناک هم مسیرش عوض شد. جدا از اون برای بکهند تاپ اسپینش هم خیلی بهتره، به راحتی از عقب زمین هاف والی میکنه، دیروز پسینگ شاتهای خوبی از سمت بکهند زد و اکثرشون هم فوق العاده On Rise و نزدیک به Half volley بودند، دراپ شات رو این سطح خوب جواب میده، که باز خوراکه فدرره. سرویس هم که دیگه گفتن نداره.
خب راجر استراتژیسته، چون میدونست استپانک میخواد دائم حمله کنه به تور، تصمیم گرفت بیشتر رو بیسلاین بمونه برای Pass کردن.
ولی من به شخصه دوست داشتم راجر تو این تورنمنت دائم سرو و والی بکنه، چیپ اند چارج بکنه و خلاصه از تو رجدا نشه. چون این چیزی بود که خودش همیشه تقصیر رو گردن مسئولین میدونست. و میگفت اگه من نمیکنم به خاطر کندیه زمینه.
راستی یادم رفت بگم، مچ پوینت بازی میکا و نواک، عجب والی بود