عجب بابا !!!! ما هی نمیخوایم بحث کنیم . یعنی وقتشم ندارم که بحث کنم مثل اینکه نمیشه !!
محمد جان اگه من می دونستم از دیدن پست های من اینقدر ذوق زده میشی که 9 شکلک خنده میزاری روزی 100 تا پست میزدم تا حداقل دل یه جوون رو شاد کنم
داداش گلم شما به جای اینکه اینقدر کل کل کنیو بری جمع تفریق کنی ببینی گرنداسلم چندبرابر مسترزه و مسترز چند برابر فیوچرز برو 4 تا سایت امار و ارقام تنیس ببین چه خبره !! در ضمن من اینجا نیومدم کل کل کنم . یعنی اصلا دوست هم ندارم کل کل کنم . به اسم تاپیک هم نگاه کنی نوشته
بحث و تبادل نظر !!! با کل کل زمین تا اسمون فرق میکنه .....
در ضمن کی گفته رافا در اینده حتما 16 تا گرنداسلم میبره !!! ما میگیم اگر حتی همین طور هم ادامه بده می تونه رکورد رو بشکونه . حالا تا اون موقع تنیس هزار جور میچرخه !!! ما داریم حال حاضر رو بررسی میکنیم . در حال حاضر ( فصل قبل که تموم شده ) رافا با اختلاف زیاد در Race اول بود . امسال هم که هنوز تموم نشده ببنیم تا اخر سال چی میشه ولی با وجود مصدومیت رافا اولین seed مسابقات لندن بود . h2h هم که رافا جلوه ... والا دیگه نمیدونم چی بگم !!!!
به قول معروف مرغ شما یه پا داره هیچ کاریش هم نمیشه کرد . ولی پیشنهاد میکنم بشین 4 تا تحلیل تنیس بخون !! 4 تا مقاله از 4 تا مفسر بزرگ تنیس بخون بعدا خودت می فهمی در مورد رافا چه اشتباهاتی میکردی . من دیگه بحثی ندارم . فک کنم 2-3 روزی هم نیستم یا خیلی کم سر میزنم ( الانم خونه رفیقم هستم از اونجا ان شدم ) . ولی من اصلا اینجا نمیام که کل کل کنم .... کل کل واسه کوچه خیابونه اینحا مثلا فروم تخصصی تنیسه !!!!