نمایش پست تنها
قدیمی 08-09-2009, 11:49 PM   #77
Red-Line
Former Staff

آواتار Red-Line

پستها: 138
سپاس: 916
در 113 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا نادال - ماریا شاراپووا

با سلام

چاکریم محمد جان . ( هر 2تا محمد )

عجب بابا ... ما هی میام هیچی نگیم مثل اینکه نمیشه ..

اخه من نمیدونم کی تو این تاپیک گفت گریه کردن بده ؟ منو محمد 100000000 میلیون بار گفتیم . نه راجر بلکه منم گیره میکنم خود رافا هم گیره میکنه . اما نه برای یک فینال ورزشی !!! این گریه فدرر فقط در مقابل نادال هست و دلیلش هم فقط ناتوانی و ضعف اون در مقابل ناداله !! اخه تا کی میخواید خودتون رو گول بزنید ؟!

اگر برای راجر تنیس زندگیه ! پس چرا وقتی تو استرالیا 2008 به نواک باخت گریش نگرفت ؟! یا وقتی از شانگهای حذف شد گریه نکرد ؟! یا وقتی تو المپیک باخت !؟ اخه یه خورده قبل از پست زدن فک کنید . همینجوری احساسی شدن و جواب دادن نشد کار که !!!

میلاد جان نکنه فقط راجر سخت تمرین میکنه و بقییه تنیسور ها رفتن خونه نشستن زیر باد کولر دارن ساین شاین میخورن ؟! اقا من نمی دونم چی بگم والا ... اون رادیک بدبخت تو فینال ویبلدون اونطوری باخت گریه نکردن . یا نادال تو فینال وینبلدون 2007 انطوری مصدوم شد و اون بازی رو باخت گریه نکرد والا . باور کن برای بقییه تنیسور ها هم تنیس اندازه راجر مهمه !!!

بحث گرنداسلم هم نادال با توجه به سنش عملکرد بی نظیری داشته . حتی اگر با همین روال تا سن فدرر می تونه رکورد اون رو بشکونه . من نمیخوام سر این بحث کنم . زمان همه چیز رو مشخص میکنه !!!

یه خورده منطقی تر به قضایا نگاه کنید .

ویرایش توسط Red-Line : 08-09-2009 در ساعت 11:53 PM
Red-Line آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Red-Line به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: