نمایش پست تنها
قدیمی 08-23-2010, 08:27 AM   #205
Barca&Lona
Junior Member

پستها: 20
سپاس: 3,769
در 21 پست 159 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر-سمپراس-آغاسی-جاستین

سلام.تعجب می کنم از بعضی هاتون درست مثل مربی های ایرانی حرف می زنید وقتی می برند می گن تیم ما عالی بود ما خیلی خوب کار کردیم بچه ها تمام نکاتی رو که بهشون گفته بودم رو مو به مو انجام دادند گفته بودم که در هفته های اینده بهتر می شیم.ولی هفته ی بعد که می بازند تمام تقصیر ها رو گردن داور بیچاره و زمین و زمان می بندند ومیگند تیم حریف ضد فوتبال بازی کرد و... حالا قضیه سر راجر است وقتی می بره مخالف هاش میگن خوش شانس بود یا حریفش بد بازی کرد مثل همین بازی با باقداتیس.گفتین مثل بازی با رافا بازی نکرد اون سرو ها کجا این سروها کجا.درسته اگه مثل بازی با رافا بازی می کرد و راجر هم مثل رافا که الان جام در دست های راجر نبود. اینکه خدای شانس و مسیرش به فینال خیلی راحته.یه مقداری انصاف داشته باشین توی تنیس هیچ کس بازی رو از رو خوش شانسی نمی بره.چرا نمی گین که راجر توی 29 سالگی هم می تونه باعث شگفتی شما بشه. چرا نمی گین راجر خوب بازی کرد و حریفش رو مجبور به عقب نشینی کرد وقتی یه بازیکن می بره حتما عالی بازی کرده و از موقعییت هاش استفاده کرده.کلا بازیکن های دیگه مقابل رافا و راجر انگیزه ی زیادی دارند مخصوصا اونهایی که رنکشون پایینتره و این باعث میشه که تمام تلاش خودشون رو برای برد بکنند و معمولا هم در بازی بعد نمی تونند همون بازی رو انجام بدهند. راجر دیشب عالی بود.خداییش راجر چند بار موقعییت بریک کردن رو داشت و فیش چند تا .وقتی راجر میبره یه کم انصاف داشته باشین و نگین همه چیز دست به دست هم داد تا راجر قهرمان بشه و انگار خود راجر این وسط کشکه.بعد از هفت ماه این برد خیلی شیرینی بود .پیش به سوی یو اس اپن
Barca&Lona آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Barca&Lona به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: