نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane
فهمیدن همانا و اجرا کردن و ابزار اجرا کردن همانا
بله Nadal فهمیده که باید بر روی سطوح سریعتر Aggressive تر بازی کنه اما
سلاحشو نداره
Big Server ه که نیست
ظرباتش Flat ه که نیست و با اون Spin ی که روی توپ میزاره نمی تونه انقدر Pace ایجاد کنه از طرف بکهند هم فقط می تونه Cross Court هاشو خوب Flat بزنه
Swing ش کوتاهه که نیست و وقتی توپها به سمتش میاند برای بازگرداندنشون هم مشکل داره
Volley ش خوبه که نیست
تازه همانطور که گفتم در US Open همین چند تا لحظه هم که می دیدید خوب بازی می کنه رو به علت توپهای Wilson Extra Duty هم نخاهید دید.
|
رافا جزء اون دسته از بازیکنانیکه، Abbreviated ترین Back Swing رو داره و برای آنرایز بازی کردن Back Swing کوتاه و توانایی افزایش Racquet Head Speed با استفاده از مچ که به شما در مدت زمان کوتاه قدرت ضربه زدن رو بده، مهم ترین چیزه. که رافا از سمت فورهند هر دو ویژگی رو در داره و جز بهترین هاست.
ضمنا رافا همیشه از سوئینگ باگی استفاده نمیکنه و خیلی از ضربات درون زمین رو معمولی سوئینگ میکنه به خصوص روی هارد و چمن.
اگه رافا موقع حمله شدن به فورهندش Vulnerable ـه یکی از مهم ترین دلایلش به خاطر ذات گریپ Western هست.