نمایش پست تنها
قدیمی 08-20-2010, 06:36 PM   #86
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط love_u_rf نمایش پست ها
سوال منو جواب ندادی که مگه قهرمانی فقط به شرایط بدنیه. اگه اینجوریه پس از ماری نباید انتظار قهرمانی داشته باشیم چون به قول علیرضا فقط داره تو اوج گرما و در بدترین ساعات بازی می کنه. من منکر شرایط بدنی بهتر راجر نیستم ولی تو این دو سالی که تنیس رو دنبال می کنم هر وقت راجر تو بازی های 2 از 3 حتی اگه تو 2 گیم شرایط به نفعش پیش نرفته بازیو ول کرده. (نمیدونم شاید شرایط روحیش اینجوری باشه. شاید سیاستش اینه که خودش رو برای مسابقاتی مثل گرندها اماده نگهداره و هزار شاید دیگه)
ولی خوب قطعا تجربه شماها بسیار بیشتر از منه و خیلی چیزا از بحث هاتون یاد گرفتم و من تسلیمم
نه عزیزم کی گفته فقط به شرایط بدنی بستگی داره؟ همه می دونن که سطح Favorite راجر فدرر هارد هست و از بابت مهارت در بازی کردن فدرر یه بازیکن همه فن حریفه. فقط می مونه خستگی. که اونم فدرر نداره! پس همه چیز برای قهرمانیش آماده نیست به نظر شما؟

در ضمن من تجربه م از همه کمتره. منتها اینا دیگه خیلی تابلو هست که من می گم.

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: