نمایش پست تنها
قدیمی 08-20-2010, 06:16 PM   #84
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط love_u_rf نمایش پست ها
سلام. به نظر من این تحلیل راجع به راجر اصلا منصفانه نیست و با این تجربه کمی که از تنیس دارم میدونم شرایط بدنی بخشی از عوامل موفقیت در یک تورنمنت هست.
اگر چیزی که شما میگین درست باشه پس چرا رافا تو فینال 2009 استرالیا با اون بازی 5 سته شب قبلش که تا 4 صبح طول کشید تونست فرداش راجر رو ببره. (دوستان طرفدار رافا لطفا منطقی جواب بدن نه اینکه بگن چون رافا اخره تنیسه و راجر به دست و پا چلفتیه)

دوست عزیزم آخه دیگه این چیز پنهانی نیست که! راجر فدرر نسبت به همه تنیسورها در کل فصل، در تورنمنتهای کمتری شرکت می کنه و در نتیجه از آمادگی بدنی بیشتری نسبت به همه برخورداره. حالا این دو بازی رو هم که بگذاریم روش که راجر تقریباً اصلا بازی نکرده... خود شما به من بگین! کی بدنش آماده تره و شانس قهرمانیش در این تورنمنت بیشتر؟!

ماری، رادیک، نادال، جوکوویچ و یا فدرر؟

قربونت برم این که دیگه اظهر من الشمسه که!

بعدشم تا حالا کدوم یکی از طرفدارهای نادال گفته اند که راجر دست و پا چلفتیه؟ اتفاقاً برعکس، «گروهی» از طرفداران بی انصاف فدرر هستند که من الان چند ساله ازشون می شنوم که رافا دور از جون چپر چلاقه!!
خدا به همه مون انصاف بده!

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: