نمایش پست تنها
قدیمی 08-19-2010, 02:15 PM   #1
delpie
Member

پستها: 56
سپاس: 31
در 54 پست 257 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andrey Goulobev Denis Istomin Illya Marchenko
پیش فرض دیدگاه من

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
دوست عزیز نظرات هر کسی برای خودش محترمه، ولی نظری که شما در مورد ایستومین دادی کمی دور از واقعیت بود برای همین بود من گفتم غلو نکن در غیر اینصورت نظرت محترم بالاخره قرار نیست همه طرفدارا رافا یا راجر بشن که...

این که شما 3 ساله چلنجر ها رو هم میبینی خوب خیلی نکته ی خوبیه ولی من خودم از سال 2003 زیر و روی تنیس رو در اوردم، مرد و زن و جونیورز و سنیورز و چلنجر و ... نداره من پایه ی هر تنیسی هستم! از پدیده ها هم استقبال می کنم ولی بشرطی که واقعا پدیده باشن... ایستومین اولین بار من تو استرالیای چند سال پیش سال 2005 یا 2006 بازیش با فدرر رو دیدم، همون جا هم مشخص بود آش دهن سوزی نیست فقط سرو خوبی داشت، ولی خب بازیکن آینده دار میشه امثال سیلیچ، گولبیس، دمیتروف، کانتینن، دل بونس، دل پوترو و .... رو اسم برد نه کسی که در 23-24 سالگی تازه داره دور مقدماتی گرند اسلم و مسترز بازی می کنه!!

من باز هم به نظرتون احترام میزارم و اینم که شما استادیار هستید یا استاد هیچ دخلی در اشتباه نکردنتون نداره...
حرفات بخشیش قبول و استفاده کردم.
اینکه می گی 23 24 سالگی داری مقدماتی بازی می کنه من گفتم که استومین تصادف وحشتناک داشت 3 سال دست به راکت نزد.اما من فقط منظورم استومین نیست دنبال کار جوونایرشته مورد علاقم هستم.در ضمن من نگفتم استادیار زبانم و اشتباه نمی کنم.موضوع تلفظ صحیح اسم استومین بود عرض کردم اینجا کلاس زبان نیست.
ممنون از نظراتت
delpie آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpie به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: