نقل قول:
نوشته اصلی توسط pourya RF
سلام بچه ها دلم براتون تنگ شده بود.
|
پوریا جان منم دلم واست تنگ شده بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط delpie
نه اینکه وقتایی که فدرر می بره و طرفداراش 3 متر می پرن هوا همه رو در عین سلامت می بره.شما اگه میدونستی که فدرر زمانی که هم سن استومین بود رنکش چند بود و وقتایی که میباخت چند تا راکت میشکوند این حرف نمیزدی.امشبم در نبردی نابرابر تمام سعیشو می کنه اما با باختم برندست.مثل همون وقتا که فدرر با آغاسی یا سمپراس خرد میشد.اما مطمین باش استومین اونقدر افتضاح نمیبازه که فدرر اون زمانا می باخت
COME ON DENIS
|
درود به تو دوست عزیز..من همیشه از کسانی که به جوونها اهمیت میدن خوشم میاد،چونکه خودم آدمی هستم که کلا از جوون گرایی در هر رشته ای خوشم میاد،ممکنه چند سال نتیجش و نبینی ولی در دراز مدت مطمئنن جواب خواهد داد!حتی ممکنه خیلی انتقادها از تو بشه
ولی در مورد صحبت های گران بهات؛Denis Istomin الان 23 سال سن داره،رنکش 53 هست،در حالی که راجر در سن 21 سالگی رنک6جهان بوده!تازه راجر تو 19 سالگیش رنک 24 هم بوده!راجر تو 23سالگیش گرند داره،تو همون سال 7تایتل داشته،سال های قبلش که 22،21 بوده4تایتل داشته،ولی متاسفانه ایستومین فعلا مقامی نیورده.
و البته مثال دیگه اش ناداله که همه میدونن در جوانی چه افتخارات خوبی بدست آورده...قصدم مقایسه نیست،میخوام مشخص بشه که راجر در سن Istomin تونسته بوده بیشتر افتخار کسب کنه.خب همه در زمان جوونیشون راکت زیاد میشکونن!واسه چی نبرد نابرابره!!دلیل نابرابری چیه؟هر دوی اونها آدم هستن و روی کره زمین زندگی میکنن،فدرر هم قدرت معجزه نداره

فکر نکنم راجر مقابل سمپرس خورد شده باشه،یه بازی همونم راجر با شایستگی در ویمبی(جایی که سمپرس 7تا گرند داره)تونست وی را شکست بده.آگاسی کی راجر و خورد کرد که ما نفهمیدیم؟؟؟هد تو هد و که همه میدونن!راجر تو سه تا گرند آگاسی رو ناکام گذاشته!(دو بار تو کوارتر یه بار تو فینال)...تونسته بیگلش بکنه!چرا کم لطفی میکنی شما دوست عزیز..
ممنون..