نمایش پست تنها
قدیمی 08-19-2010, 12:48 AM   #2
delpie
Member

پستها: 56
سپاس: 31
در 54 پست 257 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andrey Goulobev Denis Istomin Illya Marchenko
پیش فرض دیدگاه من

نقل قول:
نوشته اصلی توسط swiss_maestro نمایش پست ها
دوست عزيز شما يه حرف اشتباه زدي. حالا به جاي اينكه حرفتو پس بگيري همش داري با حرفاي بي ربط بدترش مي كني. مي گي شما چسبيدين به رنك هاي بالا. خب به نظر خودت چه كساني رنك بالا پيدا مي كنند? كساني كه عناوين قهرمانيشون بيشتر باشه.حالا چه كساني عناوين قهرمانيشون بيشتره? كساني كه زيباتر بازي كنند.خب معلومه ما هم طرفدار رنك هاي بالا هستيم چون زيبا تر بازي مي كنند.اين تنيسور مورد علاقه شما انقدر ها هم جوان نيست. 23 سالشه. نادال الان 1 سال با ايشون فاصله داره. اما به اندازه 50 سال ازش بيشتر مقام داره. اندي ماري كه 22 سالشه.
من بار اولم شما رو دعوت نکردم نظر بدی اما به هر حال بی ربط مشخصه که کی حرف می زنه.شما که خوب میتونی بری سایت atp tennis همونجام باید نوشته باشه تصادف داشته استومین.در ضمن دلیلی به زیبا بازی کردن نیست رنکینگ شدن.اینا بی ربطن.مثلا خوان مارتین 6 ماهه که نیست چه اتفاقی افتاده تو رنکینگش.وقتی فدرر تو هر تورنمنتی دور اول رو bye می خوره.یعنی طرف مقابل دو بازی بیشتر کرده و خسته تره.هزار تا دلیل دیگم میتونم بیارم که بفهمی که دلیل رنکینگ موندن حتما بازی زیبا کردن نیست.اما یه روزی همه رو می فهمی.شما از این به بعد بدون من واسه شما که بی ربط می دونی این حرفارو نمی زنم.شما به کارای با ربط خودت برس.ممنون
delpie آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما delpie به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: