نمایش پست تنها
قدیمی 08-14-2010, 01:59 PM   #196
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها
تو که کلا با رافا مشکل داری این حرفایی که میزنی طبیعیه! آخه رادیک چیه ؟!!! رادیک کیه که روش حساب باز کرده بودی ، اتفاقا من خیلی دوست داشتم تو بازیا حضور داشت و بالا میومد و رافا انتقام اون باخت تصادفی رو ازش میگرفت، بازی ای که خود رادیک متعجب بود از والیاش! ولی رادیک عمرا بالا میومد اگه مصدومم نبود
این که سم آماده نبوده هم حرف جالبیه و ارزش کار کوین رو پایین میاره، این دوتا سبک بازیشون مثل همه(مو نمیزنه) اگه سم آماده نبود که تو دو ست میباخت بازی رو، ولی نتیجه داره میگه اتفاقا بازی نزدیکی بوده و هر دو شانس بردن رو داشتن، نتیجه ی بازی دوتا بیگ سرو رو خیلی سخت میشه پیش بینی کرد، یه ست تای بریک دو ست دیگه هم فقط یه بریک اختلاف داشتن، اگه کوئری هم بالا میومد نتیجه تفاوتی نمیکرد!
کولشرایبر بازیکن کمی نیست! عزیز من تنیس رو تنیسور بازی میکنه نه رنکینگ!
کولی همونیه که نواک رو نمیدونم فک کنم ایندین بود به خاک سیاه نشونده بود! عه به همین زودی یادت رفت؟!!! کولی همونیه که تو مونت کارلو موری رو 2-6 1-6 پودر کرد!!! دیشب هم بازی خوبی به نمایش گذاشت ولی به هر حال محکوم به شکست بود!
تو ویمبلدون که سخت ترین قرعه رو برا رافا چیده بودن، نسختون رو پیچیدیم! چرا نیومدی معترف بشی که قرعه ی رافا سخته؟!!!!!
البته حساب اندی با بعضی فناش جداس( حسین جان شما توتالی لجیکالی، شمارو نمیگما)
خود اندی دوستدار رافائه و اینو بارها اعلام کرده!
اره من با رافا مشکل دارم ، اشکالی داره ، همینطور که بعضی از طرفدارای رافا از اندی بدشون میاد، رادیک هم هر چقدر بد باشه بهتره کولشرایبره
عه عه من فکر کنم بازی اندی رو تو مونت کارلو ندیدی ، اون یکی از بدترین بازی های اندی بود ، در مورد بازی دیشب کولی افتضاح بکهند میزد من که حالم به هم خورد
تنها ایراد اندی هم همین مورد اخری بود که اشاره کردی
Alireza Murray آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: