نمایش پست تنها
قدیمی 08-14-2010, 05:04 AM   #167
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

نمیدونم چی بگم!!!فقط میگم برآآآآآآآآآآآآآآووووووووو راجر،راجر تو بهترینی!ما رو سکته دادی بخدا!باید نسخه بردیچ و تو ست دوم میپیچوندی!!!عجب بازی کردی تو ست اول..باورم نمیشه،تو ست سوم وقتی برگشتی اشکم در اومد،واسه هر امتیاز خیلی زحمت کشیدی...همه دوستت دارن،راجر تو اگه خودت بخوای میتونی بهترین باشی.
نمیدونم چی بگم،خیلی حرفا داشتم،از امتیازاتی که 40-0 جلو بودی از دست میدادی تا فورهندهای زیبات..راجر مرسی مرسی مرسی
راجر میگفت Come On من میگرفت،راجر میخندید من میگرفت،یه بازی رویایی بیشتر واسه من بود!وقتی 2-5 عقب افتاد تو ست سوم من تقریبا نا امید شدم،ولی یه دلی بم گفت وایسا،راجر اسطوره هست من وایسادم،راجر غوغا کرد من باز کردم...شاید این بازی ارزشش برای من بیشتر از قهرمانیه،حالا تو نیمه نهایی نواک یا چاردی فرق نمیکنه هر کدوم باشن باید جلو راجر به زانو در بیان،اگه فرم ست اول و دوم خودش و راجر نگه داره قهرمانه..بهتون که گفتم بازی نادال-کولشریبر سرکاریه!از همون اولش معلومه نادال میبره،بگو اگه گرند اسلمم باشه این آلمانی 0-2 جلو باشه باز نادال میبره!نمیدونم چرا تا من تلوزیون روشن میکنم میبینم نادال ست پوینت داره!!!بازی اندی ندیدم،ولی به گفته بچه ها معلوم بوده نلبندیان خیلی خسته بوده..نیمه نهایی جذاب بین مورای و نادال هست.

ویرایش توسط Mohammad Reza : 08-14-2010 در ساعت 05:18 AM
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: