نمایش پست تنها
قدیمی 08-13-2010, 01:47 PM   #143
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

ای خدا این نادال چقدر شانس داره ، اون از رادیک و اینم از سام که به اندرسون باخت حالا هم در کوارتر باید با کولشرایبر بازی کنه
نواک خوب ضاهر نشده ولی فکر کنم بتونه شاردی رو ببره و به نیمه نهایی بره
راجر هم که خیلی راحت بردیچ رو میبره و به نظرم با نواک بازی نیمه نهایی رو انجام میده
حالا میرسه نوبت اندی ماری که خیلی از دستش عصبانی هستم
اخه اندی چی بهت بگم ، این بازی بود که با گائل کردی، اندی اون بکهند های down the line کجا رفتن ، اوت بکهند وینر هایی که ادم با دیدنشون کیف میکرد کجا رفتن
این سرویس بود که دیشب میزدی ، بار اولی بود که میدیدم اندی در بازی ace نزنه، جودی بیچاره از لندن پا شده اومده تورنتو که تو این جوری بازی ، اندی شانس اورد که گائل اماده نبود وگرنه شکست بدی میخورد
اندی تو قبل از شروع شدن تورنمنت گفتی من امادم و از این جور حرفا ، کاشکی میشد این سوال رو ازش بپرسم : این همون امادگی هست که تو از اون حرف میزنی؟
فقط امیدوارم با اومدن یک مربی خوب اندی برای us open اماده بشه و قوی ظاهر بشه مثل 2008
اگه اندی مثل بازی دیشب بخواد امشب بازی کنه شکست بدجوری میخوره، امیدوارم بتونه دیوید رو ببره البته به نظرم به احتمال %30 اندی بتونه امشب ببره ، ولی اگه تونست ببره دوباره باید با نادال بازی کنه
Alireza Murray آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: