نمایش پست تنها
قدیمی 08-10-2010, 03:22 PM   #59
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
پاور جان خبر داری بازی امشب رافا و نواک رو جایی نشون میده؟
مرسی

محمد جان من الان وارد سایت شدم و پیغام شما رو دیدم. ببخشید تو رو خدا.
سحر داشتم بال بال می زدم که جایی رو پیدا کنم که نشونش بده اما موفق نشدم. قابل پیش بینی هم بود چون که این قانون حق پخش مسابقات دوبل متاسفانه فعلاً اینطوره که بازی های دوبل رو فقط Local Broadcaster اجازه ش رو داره.

دیشب طبق اعلام کانال TSN کانادا در توئیتر قرار شده بود این بازی نشون داده بشه. اگر نشونش داده باشند احتمالاً کپچرش کرده اند و شاید تا چند روز دیگه بتونیم دانلودش کنیم.

من شنیدم خود سایت رسمی مسابقات بازی نواک/رافا رو به صورت اینترنتی نشون میده اما سرعت اینترنت پایین من اصلا اون سایت رو نمی تونه درست و حسابی لود کنه چه برسه به اینکه بتونه ویدئو توش نشون بده.

حیف شد حذف شدند. باز هم قانون ناجوانمردانه Super Tie Break گریبانگیر یه تیم دوبل دیگه شد که شوربختانه این بار تیم رافا/نواک بودند!

من تو عمرم گند تر از Super Tie Break و Deciding Point در دنیای تنیس سراغ ندارم!

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: