06-06-2010, 11:03 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده
|
رافا امروز فوق العاده بود, به معنای واقعی کلمه فوق العاده بود
هیچ وقت انقدر راحت و با آسودگی خیال بازی رافا رو ندیده بودم و مطمئنم همه دوستان مثل من بودن
سرویس هاش بی نظیر بود, به جرات میگم این سبک سرویس زدنشو تا فینال رو نکرد, هیچ وقت ندیده بودم رافا انقدر ACE داشته باشه.
مهمترین مساله این بود که سرویس های کشنده سودرلینگ رو به بهترین شکل برگشت می داد, طوری که پس از هر ریترن سرویس سودرلینگ عملا میدان دار بازی رافا بود و دقیقا همون بلایی که پارسال سودرلینگ سر رافا آورد امسال رافا سر سودرلینگ آورد
رافا امروز برک نشد و در حالیکه سودرلینگ چندین برک پوینت داشت رافا همه رو سیو کرد
UNFORCED ERROR های رافا یک سوم سودرلینگ بود این نشون از تمرکز بالای رافا داشت و برعکسش به هم ریختگی سودرلینگ
پارسال بعد از باخت رافا هر چی از دهنم دراومد به عمو تونی گفتم (هر چند امروز رسما ازش معذرت خواستم ) ولی امسال داستان فرق می کرد و مشخص بود عمو تونی روی ضعف های رافا مقابل سودرلینگ و در کل تنیسورهایی که سرویس های خیلی قدرتی و سریع میزنن کار کرده
قبل از بازی خیلی هیجان داشتم و فکر نمی کردم رافا به این سادگی بازی رو ببره ولی پس از دیدن سه چهار گیم آسوده شدم و با خیال راحت چشم براه قهرمانی رافا موندم.
|
|
|