نمایش پست تنها
قدیمی 06-06-2010, 11:44 AM   #802
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ar@sh نمایش پست ها
شاید نیتش این نبود ولی رفتارش همین رو تداعی می کرد.
من خودم باهاش مشکل داشتم از ست ست گرفته تا اینجا . همش می خواست طرفدار های نادال و اندی رو تحقیر کنه و برخی دیگه از از طرفداران راجر هم به دنبال میلاد همین کار رو می کردند.
الان سهیل کجاست؟ سهیل رو می شناسی اون آدمی نبود که اینجوری ول کنه بره!
چند وقتی هم بود که من نمیومدم. یک سری هم بودن که دوست داشتند بیان و با میلاد دهن به دهن بشن که اونم جز خارج کردن این سایت از هدفش چیز دیگه ای عاید سایرین نمی کرد.
بازم می گم با تمامی احترامی که برای میلاد قائلم به نظرم بهتر شد که میلاد مدتی اینجا نباشه
فلسفه هواداریش فقط مختص خودشه... هوادار باید رو بازیکن خودش تمرکز کنه بدون
توهین و تحقیر بازیکن ها محبوب هوادار های دیگه!
من بيشترين رابطه رو تو اين سايت با ميلاد داشتم، شايد هر روز تلفني حرف ميزديم، صد در صد، بدون ذره اي از شك، مطمئنم وقتي چيزي ميگه هيچي تو دلش نيست، هميشه وقتي ازش دلخور ميشدم، بهم زنگ ميزد كه از دلم در بياره، ولي خب هميشه بهش ميگفتم اينا دليل نميشه، كه صورت قضيه رو اونم تو جمع ناديده بگيره، و به كسي توهين كنه اونم به اين توجيه كه تو دلش چيزي نيست.
حالا من ميشناسمش، وقتي توهيني بهم ميكرد هر چند چند بار از كوره در رفتم، ولي توهينهاي متقابلم در حد و حدود توهين خودش بود، ولي از يه كاربر تازه وارد كه هنوز با جو جمع اشنا نيست؟ نميشه انتظار داشت كه اونم به حساب رفاقت وقتي توهين ميشنوه چيزي نگه. هميشه اين احترامه كه احترام مياره.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: