نمایش پست تنها
قدیمی 06-05-2010, 11:26 PM   #9
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_masiha نمایش پست ها
عزیز کسی نخواست شما بیای از فدرر تعریف کنی!!! احترامتم نخواستیم. فقط با کسانی که میان تو این سایت باید با احترام رفتار کنی(حداقل با اونایی که نمیشناسیشون). یکی از قواعد اصلی فروم اینه، اینطور که مشخصه شما فقط با کسی که نظرش باهاتون یکی باشه برخورد محترمانه دارید!

مخاطب اصلی من مدیریت سایته و خودش میدونه و قضایای این چند ماه اخیر که مصادف شده با ورود شما و چند نفر دیگه و خروج چند نفر دیگه و مثل اینکه نفر بعدی مورد نظر شما فخرالدینه!!!

بعد قضایای پاور من با یکی مثل شما یا ایشون راجب تنیس صحبتی ندارم و نخواهم داشت فقط هر چن وقتی میومدم تا از بچه های فنی مثل فرید یه چیزی یاد بگیرم.

منم ترجیح میدم دیگه اینورا پیدام نشه تا شما راحتتر به کارتون ادامه بدید.
اگه ميخواين قهر كنين نياين، نيازي به گفتن نداره كه، مگر اينكه قصد نمايش اجرا كردن داشته باشين وبخواين با احساسات بقيه بازي كنين.
مثل اينكه من مجبورم براي تنوير افكار عمومي يه سري چيزا رو بگم:
قهر كردن ميلاد و بقيه هيچ دليل قابل قبولي نداشته و نخواهد داشت، اين يه فروم يه اصل داشت، و اون اين بود بدون دخالت مدير، اعضا در كنار هم براي همديگه تصميم بگيرن، مگر اينكه از لفظ ركيك استفاده بشه يا مثلا حرف نژاد پرستانه و توهين به اقوام مختلف بشه يا به خانواده كسي توهين بشه، كه مدير دحالت كنه. وگرنه قرار نبود، در بقيه موارد دخالت بشه، به خصوص در دعواهاي شخصي، من به درست و غلطش كار ندارم، به هر حال اون زمان همه موافق اين قانون بودن، در طول يك ساله گذشته حتي يك پست از كسي پاك نشد، ولی همه داستان از اونجايي شروع شد كه دوستان تازه وارد، در برابر توهيني كه بهشون شد، واكنش بسيار شديدتري نشون دادند، و خب ميلاد انتظار داشت من بيام برخورد كنم، بله پست حاتم اصلا مورد تائيد من نبود، اصلا در حد و اندازه هاي توهين ميلاد هم نبود، خيلي درشت تر بود، ولي بر طبق همون قانوني كه داشتيم، توافق بر اين بود كه اصلا در اين موارد دخالت مديريتي نشه، چرا؟ چون از خط قرمزهايي كه چند نمونشو بالا گفتم، هنوز كسي رد نشده بود، بعد كه اشاره به تربيت خانوادگي شد من خودم اولين نفر اعتراض كردم.
وقتي قانوني هست، براي همه اعضا مدير و غير مدير يكسانه، من نميتونم بيام به اسم اينكه خودم اولين نفر اينجا عضو شدم، به هر كي هر چي دلم خواست بگم، بعد تا يكي گنده ترشو بهم گفت، بندازمش بيرون. نه اصلا همچين چيزي نيست.
بازم ميگم درباره درست و غلط بودن اين قانون صحبت نميكنم، به هر حال اون موقع وضع اينطوري بود، با همين قانون بود كه دوستان خودشون توهين ميكردند، مگه نه؟ حالا چون يكي پيدا شده؟ درشت ترشو گفته؟ من بايد تذكر ميدادم؟ بله اگه قرار بود تذكري بدم، از پله اول بايد شروع كنيم نه يهو از وسط ماجرا. ولي ما همچين قانوني نداشتيم اون موقع.
اقا اين همه تو اين فروم من احمق و بي شعور و ... خطاب شدم؟ و خيلي از دوستان با افتخار ازش تشكر هم ميكردن، يك بار دخالت مديريتي كردم براي خودم؟
يك بار يه پستي رو اديت كردم، اون قخش بر عليه خودمو پاك كنم؟
من واقعا نميدونم، همين دوستاني كه تو قيافه هستند، مثال ميزنم، افشين در تائيد من پست زد و به حاتم گفت ممد درست ميگه، چرا به خانواده توهين ميكني هر چي ميخواي به خودش بگو. بعد نميدونم چطور نظراتشون عوض شد؟
بازم ميگم، وقتي قانوني بوده، درست و غلط، براي همه يكسان بوده، من هم نميتونستم دو گانه عمل كنم.
خواهش ميكنم، از اين به بعد اينقدر با اين قهر كردنهاتون فضاي فروم و احساسات بقيه رو تحريك نكنيد و جار نزنيد.
اينجا فرومه محل ابراز نطرات متفاوت، بايد بتونيم همديگه رو تحمل كنيم، نه با روش هاي 1000 سال پيش قهر كنيم، اين حركت دقيقا مثل تيم بيرون كشيدن تو فوتباله، اصلا جالب نيست.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: