نمایش پست تنها
قدیمی 06-05-2010, 12:34 PM   #748
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط navidballack نمایش پست ها
اولآ مطمئن باش من از شما بیشتر تنیس می بینم والبته مثه شما فقط بازی های یه نفر رو نگاه نمی کنم
حتی سالی که کنکور داشتم هم تمام تورنومنت ها رو دنبال می کردم
بازی با فررو نادال پاش تاول زده بود و این توی تنیس جیز عجیب غریبی نیست
در مورد مادرید هم شما میگی چون راجر دو تا برک پوینت رو گرفت ولی نادال از 4 تا هیچی نگرفت پس حق راجر نبوده بازی رو ببره
پس استرالیا 2009 رو چی میگی که راجر از نادال امتیاز بیشتری گرفت ولی باخت
رولند هم که معلوم الحاله
آره معلوم الحاله چون سودرلینگ بد جوری نادال رو برد
لازمه بگم پارسال سه تا بازی اول نادال قبل از رسیدن به سودرلینگ به مارتب بهتر از بازی هایی بود که الان داره انجام میده
واقعیت برای شما تلخه ولی سودرلینگ شانسش برای قهرمانی بیشتره چون نقطه های
قوت نادال یرای سودرلینگ مشکل ایجاد نمی کنه
چرا ایجاد میکنه، تاپ اسپین شورت برای داویدنکوی، 178 سانتی هم مشکلی ایجاد نمیکنه، حالا رابین که جای خود داره، اما اگه عمق ضربات حفظ بشه، و مقداری هم Pacy باشه، کاملا در برابر امثال BallBasher هایی چون رابین جواب میده، وینر کردن یه ضربه عمیق و پر اسپین از پشت بیسلاین، کار بسیار بسیار پر ریسکیه، آره شاید چندین و چند بار در طول مسابقه بزنه، ولی اون امتیازها مطمئن باش اونقدر نیست که تعیین کننده باشه، در ضمن رابین رو وقتی در حرکت نگه داری نمیتونه اون فورهند رو خیلی خوب فایر کنه، زمان میخواد برای اجاست کردنش، هر چی توپ رو رافا بیشتر پخش کنه، شانسش بیشتره، ضربات Short Angle تاپ اسپین دار فورهندشم خیلی خیلی خوبه و جواب میده، مخصوصا که توپ زود فرود میاد، و میتونه مدام روبین رو مجبور به حرکت کنه، به نظرم رافا اول باید به عمق ضرباتش فکر کنه، بعد مدام ریتم رو عوض کنه، Change of Pace کنه، اگه بخواد از پشت بیسلاین به یه رالی یکنواخت فکر کنه اشتباهه.
این نظر منه.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: