نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger-federer1
خب بازم من بازی ها رو از دست دادم و هیچی راجع به بازی ها نمیدونم!!!پس بهتره حرفی در موردش نزنم!
1- در مورد گریه راجر:در کل میگم هر کی یه چیزی واسش ارزشمنده اگه از دستش بده واسش گریه میکنه مث مرگ یکی از نزدیکان یا یه مثال واضح تر من اختتامیه جشنواره طنز اهرم بود؛کار من با اینکه همه انتظار اولی رو داشتند با نامردی کامل سوم کردند ولی من خودم و ریلکس گرفتم چون کارگردان بودم ولی بعد از اینکه رفتم خونه یکم اشک ریختم چون پای کارم زحمت کشیدم و حقش بود که اول بشه!
راجر فدرر مطمئن باشید تو هر سنی اگه شکست بخوره باید بش حق بدیم ناراحت باشه هر کس دیگه ای!به این معنا نیست که ما بگیم این بازیکن خودخواه هست و پول دوسته!!من تعجب میکنم از این حرفا؛هر کسی دوست داره خودش برنده باشه..و به نظر من یکی اگه گریه میکنه از خودخوایش و پول دوستیش نیست و این بخاطر عشقی که داره..(البته بچه ها این نظر منه و نظر دیگر دوستان عزیز و محترمه)
2- در مورد فینال روببن و رافا!
سودرلینگ آماده است و رافا به نظر من یکم مث سال2008 آماده نیست(دوستان نادالی عزیزم اگه نظرشون و بگن ممنون میشم) و مطمئنن فینال جذابی میشه و نادال با یه قدرت کامل وارد میدان میشه چون خیلی دوست داره این سوئدی رو شکست بده!پس باید نادالی متفاوت ببینیم؛شاید مث بازی هیوویت؛من به یه چیزی رسیدم؛نادال هر چقدر بد باشه تو زمین های خاکی میتونه بازی رو جوری پیش ببره که برنده بازی بشه!
3-با این حرف مخالفم که نادال بازی های سختی نداشته؛هر کسی بالا میاد شایسته هست و مطمئنن خیلی زحمت کشیده مث سامانتا در بخش زنان،و مطمئن باشید نادال هر بازی واسش مهم بوده و دشوار
4- در نهایت آرزوی موفقیت برای هر دو ورزشکار میکنم و امیدوارم بازی جذابی را شاهد باشیم..
مخلص تمام بروبچ تنیس تاکرز
|
من کاملا باهات موافقم.(از مورد 2 به بعد)
رافا کار کرده.خیلی هم کار کرده.ولی یه چیز خیلی مهمی که این وسط هست اینه که اخرین باری که رافا و روبین در یه مسابقه ی حیثیتی داشتند بارکلایز لندن بود که توش رافا نتایج افتضاحی به بار اورد.و بعد از اون هم نتونست اون طور که باید جلوی روبین نتاجی خوب بگیره.
این بازی که قراره بینم روبین و رافا برگزار بشه فیناله.و فینال رولند گاروس 2010 هست.
از اون ور هم روبین میخواد با شکست دادن رافا تو رولند گاروس ثابت کنه که فدرر رو شانسی شکست نداده.پس تمام تلاشش رو میکنه.
بعد از تفاصیر باید بگم که فینال رولند گاروس امسال باید خیلی خیلی هیجانی باشه.حتی شاید هیجانی از بازی رافا و راجر.(من شانس بیارم که وسط بازی سکته نکنم.)
در مورد اینکه رافا تو زمین خاک رس خوب بازی میکنه باید بگم که بعد از اینکه رافا بعد از (فکر کنم ) مسترز سینسیناتی مصدوم شد خودش گفت که :"هیچی بازی رو خاک رس نمیشه و ادم باید موقع بازی رو هادکورت بیشتر مواظب باشه."