Xpelled Mentor
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
خوش به حال این اعراب و عرب زبان ها! این الجزیره چه پوشش جانانه ای می ده مسابقات رو! از اجرای زنده در استودویی سیار در محل برگزاری مسابقات و تحلیل با حضور کارشناسان به زبان عربی بگیرین تا فرستادن خبرنگار بین تماشاچیان و بازدیدکنندگان این دوره از رولندگروس یا مثلاً پخش تقریباً تمام کنفرانس مطبوعاتی تنیسورهای معروف!
از خوبی الجزیره گفتم، یکم از بقیه کانال ها و هم گفته باشم:
نمی دونم چرا پریروز در پخش تلویزیونی بازی ها انقدر اتفاقات عجیب و غریب افتاد! وقتی می گم روز عجیبی بود، کم بی راه نگفتم!
TRT ترکیه که بازی ها رو روی ترکست و Eutelsat W3A مجانی پخش می کرد، چند روزه که اصلاً بازی های به این مهمی رو نشون نمی ده و از صبح تا شب یه مجلسی رو نشون می ده که یه عده آدم دارند توش از روی ورق یه چیزهایی می خونند! و من در تعجبم که از بین دویست سیصد تا کانال ترک، در سال یک کانال به نام TRT3 بازی ها رو پخش می کرد، اونم به این شکل برای پوشش یه مجلس عجیب و غریب مصادره شد و پریروز این موضوع به وقاحت تمام رسید و پس از اون مجلس بی سر و ته به جای پخش با تاخیر بازی ها، ترکها بازی آغاسی آمریکایی و گومز اکوادوری در فینال 1990 رولند گروس رو پخش کردند! یعنی یه دهن کجی کامل!
توی پرانتز عرض کنم که همین گومز اکوادوری که بازیش پخش شد و قهرمان رولند سال 90 شد، پریروز در دور اول مسابقات پیشکسوتان بالای 45 سال با همراهی جان مکنروی آمریکایی موفق شد با نتیجه ی قاطع 6-1 6-0 تیم پت کش استرالیایی و هم تیمی سوئدیش رو شکست بده!
حالا بگذریم... اون از TRT3 و دهن کجی ش به بینندگانش!
مطلب دوم اینکه یورواسپورت HD در اواخر بازی رافا و آلماگرو، ناگهان قطع شد! هم روی Eutelsat W3A هم روی Hotbird و من از روی استرس که نمی تونستم بفهمم چرا باید چنین اتفاقی در این لحظه ی حساس بیفته داشتم منفجر می شدم و اسم کانالهای دیگر برای پیداکردنشون رو فراموش کرده بودم! این اولین بار بود که این کانال در طول تاریخش قطع می شد! البته بعد از اتمام بازی وقتی چک کردم دیدم وصل شده و دقیقاً معلوم نشد که چند دقیقه قطع بوده!
|