06-01-2010, 11:13 PM
|
|
Statistician
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
من از ویمبلدون 2007 یا 2008 بود که ازش بدم اومد در شرایطی که تا اون موقع هم تو هر بازی مغلوب رافا میشد!! منتها دوستان فقط بخاطر اینکه از باخت رافا به این سوئدی ذوق زده شده بودن ما رو متهم کردن بخاطر بردش ازش بدمون میاد در حالی که اون برد سال پیش تو رولند و حتی برد تو لندن ذره ای در تنفر من از سودرلینگ تاثیر نداشت 
|
دقیقا من هم از همون موقع ازش بدم اومد ویمبلدون 2007 بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza23
من ازش متنفر نبودم و الان هم طرفدارش نیستم.
رابین یه بازی فوق تصور بازی میکنه
ولی معلوم نیست بازی بعدی رو هم خوب باشه
باور کن من مطمئن نیستم از پس بردیچ بربیاد
|
رضا جون باعرض معذرت رابین خیلی بیشعور تشریف دارن! مثلا تو بازی امروز ست سوم پوینت آخر میدونست توپ داخله ولی فدرر بهش گفت بیرونه یا داخل؟ اون با ناجوانمردی گفت بیرونه بعدش داور اومد و اصلاحش کرد، بنظرم این پوینت خیلی رو فدرر تأثیر گذاشت همه تنیسورا محترمن ولی سودرلینگ حتی خود تنیسورا ازش خوششون نمیاد و هیچکدوم از اونها به احترام نادال باش رفاقت نمیکنن چون نادال و با وقاحت تمام توی ویمبلدون 2007 مسخره کرد
خوشحال شدم که فدرر باخت ولی از سودرلینگ خیلی خیلی خیلی خیلی بدم میاد ویمبلدون 2007 وقتی با نادال بازی داشت اونو مسخره کرد بعد بازی، نادال گفت توی لاک رووم هفت بار بهش سلام کردم جواب نداد و اون آدم عجیب و غریبیه
لینک زیر رو بخون و فیلم رو هم دانلود کن مطمئنم بعد از دیدن این فیلم ازش خیلی متنفر میشی چون میدونم خیلی رو نادال تعصب داری
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn...070401540.html
|
|
|