نمایش پست تنها
قدیمی 06-01-2010, 10:45 PM   #649
nima_masiha
Roger's Fan

آواتار nima_masiha

پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده

به طرفدارای رافا تبریک میگم!

فک نکنم کسی اینجا حذف فدرر ماقبل سمی رو قبلا تجربه کرده باشه! من خودمم برای اولین بار بود زنده میدیدم و لمسش کردم!

به طرفدارای رافا هم حق میدم که خیلی خوشحال باشن چون که سال قبل ما از باخت رافا خیلی خوشحال بودیم.(اما خب پارسال گفته شد احترام طرفدارای رافا لطفا حفظ بشه! ولی نمیدونم چرا کوروش دوست داره واسه هر کامنتی جواب بزاره! در حالی که نه توهینی توش هست نه چیز دیگه!!!) جالبه که هر دورو روبین زد و انصافا هم تو هر دو بازی بهتر بازی کرد و حقش بود که ببره!

ست اول و دوم که فقط سرویس تعیین کننده نتیجه شد اما نقطه عطف بازی اون ست پوینت فدرر تو ست سوم بود که داشت با یه ضربه خیره کننده که پسینگ شات بود یا لوب(لاب) بود(حالا هر چی بود) میگرفت ولی رابین به توپ رسید! مشابه این ضربه رو به نواک تو یو اس اوپن زده بود(2008) اتفاقا اون ضربه هم تو ست سوم بودش و بازی هم فک کنم 5-5 بود! اون ضربه خوابید و فدرر برد ولی این ضربه نه و بازی رو باخت همیشه آرزو داشتم موقع بازی فینال با رافا بارون بیاد اما بارندگی امروز کاملا به ضرر راجر تموم شد. بعد از بارندگی ضربات روبین مهلک تر شد چون سرعت بازی بالاتر رفته بود. سرویساشم که فوق العاده بود. توپای با ارتفاع بالا هم بسیار عالی میزنه این تنیسور، فرهند کراسکورتاش که خیلی وحشتناک بود امروز،

راجر امروز رو پوینت های حساس که برک پوینتا باشه اصلا خوب کار نکرد. نه خوب سیو کرد و نه کانورت، این معضلیه که همیشه با رافا هم داشته و کلا بازیهایی که احتمال باختش بالا هست!

در کل راجر امروز بد کار نکرد ولی رابین امروز بهتر بود و حقش بود بازی رو ببره و داره یه رولند فوق العاده دیگه رو میگذرونه، امروز تو بازی هم حرکت غیر ورزشی ازش ندیدم که بعضیا اشاره کردن! فقط چند اعتراض کوچیک رو توپای مشکوک داشت که اینو من از همه تنیسورا دیدم و یه چیز عادی بود. شاید دلیل عنوان کردنش اینه که دوستان خیلی به حرکاتش حساس هستن! البته یه عده ای هستن که بدجور علیه این تنیسور جو سازی میکنن که به نظر من کارشون اشتباهه، رابین تنیسور بسیار قابلی شده و این فصلم تا اینجا خیلی خوب بوده، همینطور که اول فصل میلاد گفت و یه عده قلیلی که احساساتی شده بودن هم مخالف اون بودن!!! ضمنا یه پیشبینی دیگه هم میلاد داده بود که راجر امسال تو یه گرند قبل سمی حذف میشه!!! فرید هم اونو خیلی منطقی دونسته بود. امیدوارم رابین قهرمان شه بیاد جز 4 تا چون دیگه دوست ندارم قبل سمی راجر باهاش بازی کنه سطح مورد علاقش چمنه و بردنش تو ویمبی خیلی سختتره!! تو نیویورکم راجر به زور بردش! یه آرزوی دیگم اینه که امیدوارم که تو ویمبی و اوپن آمریکا بیفته سمت رافا! انسان با امید زنده است

خب از بازی بگذریم ولی این باخت از یه جهت برای ما خیلی تلخ بود چون راجر فقط یه پیروزی دیگه تا شکستن رکورد نامبر وانی سمپراس فاصله داشت، ای کاش این بازی تو سمی بود! اما خب عملکرد راجر بعد از استرالیا تا قبل رولند اصلا در حد یه نامبر وان نبود و بهتره بگم فاجعه آمیز بود و برای من اصلا قابل درک نیست. حالا باید امیدوار باشیم رافا رولند رو نبره!

عملکرد رافا هم تو این 4 بازی عالی نبوده(مثل 2008) ولی خب بدم نبوده(مثل 2009). بازی چهارمش با بلوچی رو گیم سرویسای خودش متزلزل بود و واسه قهرمانی نباید همچنین نمایشی رو تکرار کنه، با آلماگرو زیاد دردسر نخواهد داشت ولی اگه نواک و رابین حریفای بعدیش باشن دو بازی سخت در انتظارشه ولی روحیه جندگی که رافا داره باعث میشه تو این چنین بازیهای سختی هم با برد بیرون بیاد.

برم امضامو پاک کنم!

راستی میلاد کجاست؟!!!

ویرایش توسط nima_masiha : 06-01-2010 در ساعت 10:59 PM
nima_masiha آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: