نمایش پست تنها
قدیمی 05-30-2010, 07:19 PM   #416
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fakhruddin نمایش پست ها
خب فدرر هم طبق پیش بینی من 3-0 برد واحتمالا حریف بعدیش سودرلینگ باشه که تا این لحظه 2-0 از چلیچ جلو هست.
فدرر بازی خوبی رو ارائه داد.فورهند سرویس دراپ شات همه چی خوب بود.فقط من از یه چیز که به نظر خودم خیلی حربه کثیفیه حال نمی کنم اونم اسلایس هست. توی رالی ها اکثرا واورینکا حمله میکرد ولی وقتی اون اسلایس کشنده که خیلی شرت هم هست میومد سمتش اعصاب واسش نمی موند میکوبید توی تور.
البته من به فدرر حق میدم چون اخر کار نتیجه رو نگاه میکنن و باید برای برد هر کاری کنی...
حالا اگه سودرلینگ اومد نگاه کنین فدرر اینقدر اسلایس شرت بکشه رو بکهند سودرلینگ.طفلک سودرلینگ با اون قد حیرون میمونه چکار کنه

فدرر هر چقدر که بکهند تاپ اسپینش تعریفی نداره، ولی اگه نگیم بهترین، یکی از بهترین اسلایس بکهند های دنیا رو داره، هر جای زمین دلش بخواد میفرسته، همون شورت اسلایس اصلا کار راحتی نیست، رافا که اولا اصلا اسلایس بلد نبود، ولی الان خیلی پیشرفت کرده ولی باز خیلی روش کنترل نداره، نه شورت اسلایس زیادی استفاده میکنه نه دراپ شات با بکهند. به نظر من اصلا حربه کثیفی نیست، تنیس که فقط پشت توپ کوبیدن نیست.
دقیقا همین حرف رو برعکسشو، طرفدارای راجر در مورد رافا میزنن، چرا تاپ اسپین با ارتفاع زیاد میزنه رو بکهندش،
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: