نمایش پست تنها
قدیمی 05-30-2010, 07:09 PM   #414
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger-federer1 نمایش پست ها
بازی ماریا بسیار بازی زیبایی بود..حیف شد ماریا شاراپواا حذف شد.خوب بازی کرد اما هنین خیلی قشنگ بازی رو کنترل کرد باید به طرفداران ماریا بخصوص کورش جان تبریک گفت چون ماریا هیچی از ارزشاش کم نشد،من که از بازیش لذت بردم،روحیه جنگندگیش،اواخر بازی دیگه بدجور داشت به خودش روحیه می داد،از فرصت بریک ها خوب استفاده نکرد و زمانی که اویل بازی جلو بود باید بازی رو اداره میکرد!
در کل بازی زیبایی بود

ممنون راجر جان، ماریا از اولش هم به داشتن روحیه ی بالا موقعی که عقب هست معروف بود، بازیهای زیادی بوده که ماریا با سیو کردن چندین Match Point بازی رو برگردونده و برده، امروزم وقتی جاستین مچ پوینت داشت من هر آن منتظر بازگشت ماریا بودم ولی خب با توجه به اینکه روی خاک خیلی Footwork و Agility مهم هست و ماریا این دو قلم رو نسبت به جاستین کوتاه قامت کم داره من از اولش هم انتظار همچین بازی رو نداشتم!! بقول شما همین که بازی رو برای جاستین سخت کرد نشان از ارزش بالاش داره

امیدوارم یه روز تو سالهای آینده رولند رو ببره تا اون هم کل گرند اسلم ها رو برده باشه و کلکسیون افتخاراتش تقریبا کامل بشه
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: