خب راجر در یه بازی متوسط تونست واورینکا رو شکست بده..در ست اول راجر خوب تونست بازی رو کنترل کنه و تمرکزش و از دست نداد و به خوبی تونست ست و به نفع خودش به پایان برسونه.
در ست دوم راجر با دادن یک بریک به حریف خود تمرکز خودش و از دست داد و همینطور که میدونید ست دوم برای هر تنیسور خیلی مهمه بخصوص کسی که 0-1 جلو هست.
راجر تو ست دوم یکم به نظر من بد بازی کرد البته نباید بازی خوب واورینکا رو یادمون بره،اون در بعضی مواقع حساس بد ارور هایی میداد که در آخر به ضررش به پایان رسید و در تایبریک راجر خوب تونست ست و بگیره.
در ست آخر بخاطر اینکه واورینکا کم انگیزه شد و راجرم بهتر شد دیگه راجر تونست با اقتدار ست سوم و به دست بیاره و پیروز میدان بشه..
درکل من از بازی راجر راضی نبودم اون چیزی که من میخوام هنوز نشده..فقط میترسیدم که ست از دست بده ولی خوشحالم ستی از دست نداد!
اینجور که داره پیش میره به احتمال زیاد فینال پارسال رولند و در یک چهارم نهایی خواهیم دید..سودرلینگ ممکنه اولین حریف سخت راجر در مسابقات باشه!راجر دوتا فینال حساس داره تا به دیدار اصلی برسه!امیدوارم در بازی احتمالی مقابل سودرلینگ بتونه خوب بازی رو اداره کنه..
Come On Roger
|