نمایش پست تنها
قدیمی 05-30-2010, 12:42 AM   #370
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

س: چرا رولند گاروس زیر نور و سقف برگزار نمی شه؟
ج: گدا صفتی از نوع فرانسوی! قوانین و حفظ سنت ها همه ش بهانه ست! حالا وقت نیست بگم چرا!

س: آیا تا این مرحله تنیسورهای صاحب شانس غیر از 5 تای اول خوب عمل کرده اند؟
ج: خیــــــر... اکثر تنیسورهایی که بهشون امید می رفت، تا اینجا رسماً گند زده اند و حذف شده اند!

س: آیا رویارویی با سودرلینگ می تونه برای فدرر مشکلی ایجاد کنه؟
ج: نــُـــچ... فدرر مثل آب خوردن روحیه ی سودرلینگ رو با چند دراپ شات و Kick Serve می شکنه و براحتی برنده می شه! در واقع از الان فدرر در فینال منتظر رسیدن رافاست!

س: راه نادال تا فینال چگونه ست؟
ج: نادال اگر خودش بخواد و دلش برای اون جامی که پارسال از دستش داد تنگ شده باشه باید چند برابر توان فعلیش رو بگذاره وگرنه در دورهای بعدی گرگهای گرسنه براش مشکل ساز می شن!

س: شما به عنوان کسی که بازی ها رو ضبط می کنین نظرتون راجع به قطع مکرر اونها و انتقال به روز بعد چیه؟
ج: ضمن جلوگیری از چسبیدن آمپر و فیوز سوزوندنم در پاسخ به این سوال باید اعلام کنم، تا به حال ضبط هیــــــــــــــچ برنامه ای "انقـــــــــــدر" من رو به شکر خوردن نینداخته بود که امسال برگزارکنندگان رولند، با این برنامه ریزی و برگزاری عالی شون من رو به تناول صدها تن شکر اونم از نوع خوشمزه ی قهوه ای ش وادار کردند!

س: آیا وقتی 10 بازی مهم در 10 کورت مختلف در حال انجام است و شما برای تماشای اونها حدود 30 کانال رو عوض می کنید و می بینید همه ی 30 کانال فقط "یک" یا "دو" بازی رو نهایتاً پخش می کنند و فقط زبان گزارششون و کیفیت تصویریشون با هم فرق می کنند شما چه حسی پیدا می کنید؟

ج: وقتی می بینم اون همه بازی دیدنی فقط به جرم همزمانی با بازی های Top 10 به هیچ انگاشته می شه و به هیچ وجه من الوجوه نمی شه بهشون دسترسی پیدا کرد دلم می خواد حجم همه ی خاک های موجود در کورت ها رو تو سرم بریزم بلکه آروم شم!

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: