سلام
یه پارازیت هم وسط بحث دوستان بندازم شاید بدرد بخوره ..
امتیاز پخش جام جهانی رو به صورت انحصاری برای خاورمیانه پکیج al jazeera sport در اختیار داره . یعنی هر کشور یا پکیجی در خاورمیانه بخواد این مسابقات رو پخش کنه باید از پکیج الجزیره امتیاز پخش این رقابت ها رو بخره . چگونگی پخشش هم با الجزیره هست . البته صدا و سیمای ضد ملی خودمون روابط چندان روشنی با الجزیره نداره . و احتمال اینکه الجزیره مسابقات رو نفروشه هست . ولی خب می دونید که بالاخره هر چیزی یه قیمتی داره و حاج عزت هم میدونه که اگه جام جهانی رو پخش نکنه چه بلایی سرش میاد . همینطوری داره به خاطره فارسی 1 و ... ورشکست میشه چه به رسه به اون موقع !!
اما احتمال اینکه شبکه 3 این مسابقات دزدی پخش کنه زیر 10% هست ! فیفا قوانین بسیار سختگیرانه ای برای پخش زنده مسابقات داره . اگه یادتون باشه جام جهانی جوانان بود اگه اشتباه نکنم بازی اول رو دزدی پخش کردن فیفا فهمید و کلی ایران رو جریمه که کرد هیچی نزدیک بود محروم هم بشه که اخر حاج عزت مجبور شد بازی دوم رو پخش نکنه و از بازی سوم رقابت ها رو خریدن و پخش کردن . چه به رسه به جام جهانی اونم با وجود الجزیره . من خودم حدسم این هست که الجزیره امتیاز پخش زمینی این رقابت ها رو به ایران میفروشه اونم به قیمتی گزاف و از پخش ماهواره ای خبری نیست . مگه اینکه دیگه روابط ایران و قطر خوب بشه و دستور از بالاتر بیاد که مسابقات ماهواره ای هم از شبکه 3 پخش کنه که اونم مطمئن باشید خیلی خیلی خیلی پولش میشه .
ببخشید اگه سرتون رو درد اوردم . اگر هم اسپم بود دوستان ویرایش کنن !
--==--
اما بریم سراغ تنیس ! اولا برد نادال و تبریک میگم ! ولی این تورنمنت خیلی ضد حال شروع شد همون دور اول گولبیس حذف شد ! واقعا حیف شد ..
دوستان ایا کسی عینک 3d داره امتحان کنه ببینه ایا میشه مسابقات رو به صورت 3d با led های معمولی دید یا حتما نیاز به LED 3D داره ؟! در ضمن فک کنم این کانال هم به زودی کد بشه ...